Актьори

Съдбата на Гьокхан Алкан и Севда Ергинджи може да е подобна на Алп Навруз и Синем Юнсал


Последното нещо, което гледахме, беше сериалът Senden Önce (Пред теб) с участието на Алп Навруз и Синем Юнсал, където някои сериали с участието на важни актьори от последния период бяха отменени поради ниски рейтинги.

След като получи ниски рейтинги, се оказа, че Kanal D не иска да продължи сериала, а в пресата беше съобщено, че 3-ти епизод от сериала Senden Önce, който ще бъде излъчен във вторник, 27 февруари, също ще бъде финал. Феновете на Alp Navruz и Sinem Ünsal обаче очакваха много впечатляваща история и силни рейтинги.

Особено фактът, че Алп Навруз се е появявал в много влиятелни телевизионни сериали досега и е направил правилния избор, беше въпрос на облекчение за неговите фенове. Вече се видя, че телевизионните сериали с участието на Алп Навруз може да завършат с ранен финал. Синем Юнсал е една от бързо изгряващите актриси през последните години и нейните фенове бяха много обнадеждени за този нов сериал.

Фактът, че сериалът Senden Önce ще има своя финал е резултат от лошото представяне в рейтингите. Спомням си възможността подобна ситуация да възникне в телевизионния сериал Kül Masalı (Ash Tale), който току-що започна по TRT1.

Този любовен сериал, с участието на Гьокхан Алкан и Севда Ергинчи, се среща с публиката по обществената телевизия TRT1. Ако беше по частен канал, може би щеше да се обсъжда възможността за ранен финал на сериала Kül Masalı, с неговите ниски рейтинги.

Но зрителите, които добре знаят, че TRT1 дава по-дълъг период от време на продукцията им, имат надежда, че могат да останат на екран поне 13 епизода.

Рейтингът в първия епизод беше доста нисък и зрителите, които възлагаха големи надежди на сериала Kül Masalı, останаха силно разочаровани. Имаше очаквания, че рейтингите ще се повишат във втория епизод.

Докато има намаление в категорията на всички лица, има леко увеличение в категориите AB и ABC1. Но не може да се говори положително, когато е очевидно, че сериалът все още не е достигнал дори 2 рейтинга.

Тъй като сериалът на Alp Navruz и Sinem Ünsal беше излъчен по Kanal D, частен канал, не беше изненадващо, че беше взето ранното окончателно решение.

Въпреки това не се очаква TRT1 да вземе толкова бързо решение за сериала Kül Masalı. Изглежда обаче, че ще е възможно сериалът да продължи до края на сезона с тези рейтинги.

Разбира се, необходимо е да напомним, че няма да е ясно какво ще прави TRT1 с промените, които ще настъпят през следващите седмици.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.