Тв новини

Рибарче – Епизод.21 (Ето какво ще видим)


Новият 21-ви епизод от поредицата „Рибарче“ (Yalı Çapkını) ще бъде с вас от 20:00 часа в петък, 10 февруари? В последния епизод; Ферит, който довежда Пелин в имението с неочакван ход, много ядосва Сейран. Гледайте трейлъра на 21-ия епизод на Рибарче тук …..

Излезе новият трейлър на епизода на сериала на OGM Pictures „Рибарче“, чийто първи епизод беше излъчен на 23 септември 2022 г., режисиран от Бурджу Алптекин и написан от Мехмет Баръш Гюнгер.

Актьорският състав включва успешни имена като Афра Сарачоглу, Мерт Рамазан Демир, Четин Текиндор, Шериф Сезер, Емре Алтуг. Сериалът Yalı Çapkını, който създаде огромна база от фенове след излъчването на първия епизод, приковава публиката към телевизията с всеки епизод.

„Изгонвам любовницата ти от къщата! Сейран прави беля в сериала Yalı Çapkını, който счупи рекордите по рейтинг на Star TV. Дългоочакваният нов трейлър на епизода беше пуснат. Ето новия трейлър на епизода на Рибарче…

В последния епизод на сериала Суна разказва на Казъм Ага за всичко, което се е случило в имението. Казъм Ага вика да говори с Ферит. Хората на Сертер обаче, които са в беда заради Ферит, не ги оставят на мира. Хората на Сертер застрелват Казъм Ага. Въпрос на любопитство е дали Kazım Ağa ще умре в следващия епизод на сериала.

Какво се случва в последния епизод?

Казън ще бъде хоспитализиран в новия епизод на сериала. Отношенията между Ферит и Сейран ще започнат да се подобряват, но има още една пречка у дома. Колкото и Ферит да се опитва да го предотврати, Сейран ще изгони Пелин от къщата.

Хората от къщата, които научиха, че Казъм е прострелян и че Ферит е с него, въздъхнаха в болницата. Това, което се случва с Казъм, засяга дълбоко всички. Докато водите между Сейран и Ферит се успокоиха малко; Положението на Пелин кара Сейран да вземе неочаквано решение.

Рибарче – Епизод.21 (ТРЕЙЛЪР)

Рибарче – Епизод.21 (Резюме)