Тв новини

Рейтингите са лоши за сериала „Съседната стая“, но актьорите са в добра хармония

Новият проект за сериал, наречен Съседната стая, започна да се среща с публиката в събота вечерта. В сериала, който се излъчва по Star TV и има интересна история, участват Джанер Циндорук и Шеввал Сам.

Рейтингите на първия епизод от сериала, в който участват опитни имена като Деря Карадаш, Назан Кесал, Мелек Байкал, Бюлент Полат, не бяха добри. Сериалът, който се класира на 13-то място в категорията за всички лица и на 14-то място в групата AB, завърши деня на 9-то място на ABC1.

Причините, поради които публиката не проявява достатъчно интерес към сериала, който е на екран с много ниски рейтинги, могат да бъдат отдадени на факта, че има важни продукции в събота вечер и не се отделя достатъчно усилия за промоция.

В допълнение към два важни сериала като Gönül Dağı и Kardeşlerim, новият сериен проект, наречен Korkma Ben Yanındayım, също се излъчва в събота вечер. Напомняме също, че сериалът „Üç Kız Kardeş” на Kanal D беше преместен от вторник за събота.

Най-забележителният детайл от поредицата на Съседната стая, който също е подчертан в социалните медии, може да бъде показан като добрата хармония и силната енергия на Онур Сеит Яран и Дерия Пънар Ак.

Onur Seyit Yaran, който показа много успешно представяне в сериала Kardeşlerim в продължение на 3 сезона, сега се превърна в съперник на старите си приятели. Зрителите ще запомнят Derya Pınar Ak от телевизионния сериал Казвам се Фарах.

Фактът, че тези две млади имена започнаха да се появяват на екрана като двойка в нов сериал, предизвика положителни коментари в социалните мрежи.

Докато историята на героите Şelale и Taylan беше чудена, публиката сподели коментари, че двамата млади актьори са съвместими един с друг и излъчват добра енергия, според първия епизод.

Нека веднага да отбележим, че енергията и хармонията на тези две млади имена могат да се откроят като един от най-важните детайли, които могат да повишат рейтингите на сериала на Съседната стая.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала – ТУК