Актьори

Развитието на изкуствения интелект започна да тревожи дори актьорът Халит Йозгюр Саръ


Има период, в който по света се говори много за изкуствения интелект. Нарастващото използване на изкуствен интелект с бързо развиващите се нови технологии кара хората да се притесняват.

В допълнение към факта, че компаниите, които напредват с изкуствен интелект в условията на работа, се нуждаят от хора по-малко, все още не е ясно как тази технология ще се отрази на много различни професии. Една от тези професии е актьорството…

Халит Йозгюр Саръ, едно от влиятелните имена на последните години, играе главната роля в телевизионния сериал Yabani (Див), който се излъчва на екрана Now, заедно със Симай Барлас.

Известният актьор посочи в изявлението си, че е сред имената, които следят отблизо развитието на изкуствения интелект.

Халит Йозгюр Саръ, който позира за списание ALL Men и направи забележителни изявления, каза следното за изкуствения интелект:

„В наши дни съм обсебен от изкуствения интелект. Проучвам всяка вечер и отивам на снимачната площадка сутринта и извиквам на хората какво съм научил. Опитвам се да предскажа въздействието на изкуствения интелект върху работата, която вършим.

Защото мисля, че много скоро ще бъдем много впечатлени. В първото си свободно време може би мога да направя 5-10 минутна анимация, където всичко е продукт на изкуствен интелект; Тогава ще го покажа на приятелите си.”

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.