Актьори

Разкрити бяха зад кадърни снимки на Есра Билгич в пустинята

Есра Билгич, която се появи на корицата на списание Esquire Bahar, за пореден път очарова феновете си с красотата си.

Есра Билгич, която е родена в Анкара през 1992 г., успя да достигне широка база от фенове както с актьорските си умения, така и с красотата си.

Актрисата, която направи голям пробив в кариерата си с образа на Халиме Хатун, която изигра в историческия телевизионен сериал Възрождението на Ертугрул, стана известна в много страни по света с този сериал.

Есра Билгич, която достигна широка база от фенове през последните години; Рамо привлече вниманието с филмите си, както и с телевизионния сериал Земи без закони.

Есра Билгич

Есра Билгич, която също участва във филмите Сега и завинаги, Ататюрк и Romantik Hırsız, отново разкри красотата си в специалната си снимка в списание Esquire.

Появиха се и кадри от стрелбата зад кулисите.

Редакторите на списанието обърнаха внимание на следния детайл от снимките: „Въпреки че бяхме в пустинята като екип и като цяло, имаше самотна Есра в пустинята, където косата и гримът й се бореха със слънцето техните собствени, фотографът се изгуби между скоростта на затвора и блендата и т.н.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.