Актьори

РАЗБИВАЩО за Дилета и Джан Яман: развръзката!

Разбиваща новина дойде от Ботуша.

Представителите на силния пол в Италия пък и не само те вчера си отдъхнаха с облекчение доволни и щастливи – техният мокър сън, харесваната страхотно от млади и стари из Апенините русокоса тв-водеща, знойната 29 годишна сицилианка Дилета Леота  била отказала да се омъжи за мечтания от милиони жени по света турски красавец и талантлив актьор Джан Яман.

Новината – бомба бе разгласена от светския хроникьор Сандро Перота в популярното сутрешно предаване „Они матина“ на националния телевизионен канал  „ТВ8“. Та разтропаният репортер обясни на милионите си зрители, че когато преди месец хубавелякът от Истанбул с косоварски корени бил подарил на сицилианската мома годежен пръстен за над 40 хил. евро и й предложил брак, за негово учудване тя не му била отвърнала веднага с „Да“. А съвсем искрено му била казала „Трябва да си помисля!“, тоест поискала била време, за да се реши на важната стъпка за промяна в сегашния й живот – вечен купон. Като Дилета въобще не се била впечатлила от факта, споделен й от мераклията за брачна халка, че той бил вече фиксирал като дата за сватбата 16 август и дори бил запазил за церемонията цял замък край родния град на избраницата си – Катания.

Като основна причина за отказа на Дилета Леота да се омъжи за Джан Яман „жълтият ас“ на „ТВ8“ посочи казаното лично на него от хубавицата, че тя и снажният турчин все още не се били опознали добре. А семейството на Дилета са върли католици, за нея бракът е свято нещо и ако преди венчавката може да върти на пръст мъжете както си иска, след нея според църковните канони булката трябва да бъде само със своя съпруг, който пък да й е верен до гроб. Разбира се, това за мнозина италианци са отживелици, но хората в Сицилия все още се придържат към тях, а Дилета уважавала местните традиции. С други думи тя щяла да се омъжи за оня мъж, който е опознала прекрасно, сигурна е в него като опора на бъдещото семейство и вярва, че той ще бъде добър баща на децата им. Ама според Сандро Перота Дилета и Джан се знаели от края на октомври миналата година и поради професионалните им ангажименти двамата се виждали само от време на време. Като за последно били живели заедно две седмици в Милано, сега пък си търсели общ дом в Рим, но намирането му се протакало.

В интерес на истината, за мнозина специализирани в клюката колеги на Перота съществува и една друга неприятна даденост, за която“жълтият хроникьор“ не обелва дума – Джан Яман е мюсюлманин. И колкото и да е прогресивен младеж със светски разбирания за живата, религията му не може да не бъде взета предвид от една католичка и нейното семейство. Още повече, че малко или много ислямът позволява многоженство, а това е крайно неприемливо за една вярваща в Христа жена, при това стопроцентова сицилианка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.