Тв новини

„Преплетени съдби“:Има ли нови улики?


Йълмаз съобщава на всички, че Халил се опитва всячески да унищожи здравия си баща, но той възкръсва. Халил в този момент дълго чака Зейнеп и решава да ѝ се обади. Тя отговаря и казва, че вече е на път. Йълмаз е предупреден, че ако излезе още нещо, ще получи най-малко 20 години затвор. Халил не разбира какво е замислила Зейнеп. Той започва да я пита какво не е наред и какво е грешното в това? Зейнеп смята, че всичко пречи на тяхното сближаване. Тогава Халил започва да разбира, че Зейнеп просто се срамува от него. Той ѝ напомня, че пред нея стои Халил! Той е човекът, в очите на когото Зейнеп е гледала само вчера. И пред нея няма друг човек.

Срещвайки се с Йълмаз, Халил го предупреждава, че краят на неговата игра е известен предварително. Той моли да предаде на по-малката си дъщеря, да не търси начини да прикрие цялата му мръсотия. В противен случай, тя самата ще бъде замърсена от нея. Йълмаз прекрасно знае, че Халил и Зейнеп не се спират и продължават да търсят улики срещу него. Той счита това за предателство на тези, които търсят възможност.

Халил моли Зейнеп да не забрави неговите думи. Той е уверен, че тя сама ще дойде при него. Но може би майката на Халил е оставила улики на някой друг освен него?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.