Тв новини

„Преплетени съдби“: Йълмъз не може да се отърве от виденията с Дженет

Йълмаз отива на гроба на Дженет и започва да говори, че я е видял днес. Видял я е в лицето на дъщеря си. И когато я е шамарил, всъщност шамарът е бил за Дженет. Йълмаз има чувството, че Дженет е навсякъде и не може да се отърве от нея. След това хвърля роклята на Дженет на гроба й.

Халил проследява Йълмаз и го заварва на гроба на майка си. Започва да му се кара да се махне от гроба. Неочаквано Йълмаз се почувства зле, хваща се за сърцето и пада на земята. Нарича Халил свой син и го моли за помощ.

Зейнеп ще направи всичко възможно, за да изтрие Халил от живота си завинаги. Когато се среща с него, му казва, че не е заслужил майка като Дженет.

Зейнеп е уведомена, че до сутринта парите ще се върнат в семейството им. Зейнеп смята, че колкото и голяма да е любовта, болката от нея е точно такава.

Халил избира подходящия момент и хваща Кадер на улицата. Започва да я пита каква е истинската й цел. И най-важното, иска да разбере какво е планирала Кадер. Кадер поглежда Халил с уплашени очи и го пита дали знае какво ще направи Йълмаз, ако разбере.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.