Тв новини

„Преплетени съдби“: Делото е закрито


Фериде наема адвоката Левент Юзан. Зейнеп беше предупредена да не се уморява напразно. Тя се съгласява, че това е добър адвокат, но смята, че такова обстоятелство не може да промени хода на делото. Зейнеп има свидетели и гледачката е чула как Йълмаз заплашвал. Също така беше потвърдена синина на гърдите. Но и от другата страна има свидетели за това как Халил е нападнал баща си.

После постъпи запитване за отстраняване и Зейнеп беше взета като свидетел. Защото тя е присъствала в момента, когато той е заплашвал баща си. Сега те правят всичко възможно, за да накарат Зейнеп да види колко жестоко могат да играят, ако тя не се откаже от делото. Зейнеп може да разбере, че е твърде трудно да се направи крачка назад. Джанер предложи на Зейнеп своята помощ, как да излезе от това положение. Но пристигането на Халил може да промени много. Халил обещава, че Йълмаз, както и неговата майка, ще спят с отворени очи. И тогава той ще види кой от тях е истинският луд.

Скоро става ясно, че адвокатът на Йълмаз е подал заявление за закриване на делото. Те искат да закрият делото, тъй като в него няма никакви доказателства. Идват новини, че делото наистина се закрива. Децата на убитата няма да свидетелстват, което означава, че повече няма свидетели. Делото на Дженнет Текин беше закрито.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.