Тв новини

Премиерен турски сериал започва по Diema Family

Премиерен турски сериал..
ЕКСКЛУЗИВНО: „Бодрумска приказка“ (Bodrum Masalı) тръгва по Diema Family!
Премиерната за България турска поредица стартира на 03 август (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 часа с повторения от 10:00 до 11:00 ч. по Diema Family. „Бодрумска приказка“ ще върви на мястото на „Научи ме да обичам“, чийто финал е на 31 юли (петък).
Романтичната младежка драма е показвана в Турция от август 2016 г. до май 2017 г. по Kanal D и се състои от 42 оригинални серии по 120 минути. Интернационалната версия съдържа 113 епизода по 45 минути
Главните роли са поверени на Шевал ШамМурат Айгън („Завинаги“, „Кварталът на богатите“), Алперен Дуймаз („Ирония на съдбата“, „Горчива любов“), Дилян Чичек Дениз („Слънчеви момичета“), Тимучин ЕсенЕзги Шенлер и др.
Историята: Богато истанбулско семейство, което губи състоянието си от алчност, трябва да води нов скромен живот в Бодрум. Амбициозният Еврен Ергювен притежава верига хотели в цяла Турция и осигурява луксозен живот на семейството си в Истанбул. Живее в лукс, децата му ходят в елитно училище, а жена му управлява редица благотворителни организации. Светът е в краката му до деня, в който се поддава на алчността си и губи цялото си имущество с катастрофална инвестиция. Семейство Ергювен трябва да започнат наново живота си в Бодрум, където притежават половината от скромен хотел. Ще бъдат изправени пред дълъг и болезнен път, ще се сблъскат с редица предизвикателства, но ще открият, че любовта може да разцъфне и в бедността. Ще осъзнаят, че обичта, честността и лоялността са по-важни от парите.