Актьори

Популярна турска актриса натъжи феновете на „Опасно изкушение“


Еда Едже, която участва в сериала „Опасно изкушение“ с шести сезон, е към края на един много важен период от кариерата си. Тя спечели популярност чрез сериала и звездния си персонаж и получи подкрепата на много фенове. С този проект на канал Fox актрисата привлече милиони зрители към екраните, а високите рейтинги са доказателство за успеха на поредицата. Очаква се сериалът да стигне до финал в края на този сезон.

Еда Едже е много доволна, че „Опасно изкушение“ е на върха. „Отново сме най-добрите, все още сме на първо място с шестия сезон, но всичко хубаво има своя край“, каза актрисата. Тя даде да се разбере, че сериалът ще приключи този сезон и че няма да го подновяват. „Затваряме книгата този сезон. Насладете се на „Опасно изкушение“, а след това ще се сбогуваме. Със сълзи мога да кажа, че е така. Много харесвам проекта си. Много обичам моя режисьор, моите приятели. Тази поредица дълго време ще живее в сърцето ми“, сподели тя.

С тези думи известната актриса разби мечтите на много фенове на сериала, които мислеха, че има вероятност „Опасно изкушение“ да продължи в седми сезон. След този проект Еда възнамерява отново да постигне значителен успех в кариерата си с нови поредици.

Турската звезда не познава бедността, живее в любящо, богато, интелигентно семейство, където баща й, инженер, изкарва прехраната, а майка й се занимава с отглеждането на четирите деца. Като малка Еда мечтае да стане психолог, но нейната вътрешна енергия, харизма и актьорски талант й помагат да стане телевизионна звезда. От ранна възраст момичето е привлечено от изкуството, свири на пиано, танцува балет и учи чужди езици. Но основната любов е училищният театър, където Еда играе първите си роли. Именно там е забелязана от телевизионни мениджъри, които канят 13-годишната туркиня да участва в телевизионния сериал „Науката живот“.

Еда Едже все още не е омъжена. Тя е много чувствителна на тема личен живот и ревниво пази любовните си завоевания в тайна. Туркинята обаче споделя, че искреното и предано приятелство е задължително условие за раждането на любовта. Тя поставя доверчивите разговори и съвпадението на интелекта над физическото привличане.

Интересен факт, които актрисата обича да споделя пред медиите, е че колекционира чанти. Тя е притежателка на особено редки и екслузивни модели и с удоволствие дефилира с екстравагантните си аксесоари по време на премиерите на телевизионните поредици, в които участва. Другата й голяма страст са животните. Тя често публикува в Инстаграм снимки на домашните си любимци – котка и куче.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.