Тв новини

Почукай на вратата ми – Епизод 67 (Ето какво ще видим)


Селин разкрива лъжата на Ферит пред Серкан и съобщава, че напуска компанията. Алптекин съобщава на Айдън, че се развеждат. Вижте какво още ще се случи в епизод 67 на турския сериал „Почукай на вратата ми“.

В епизод 66 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан открива, че някой е подменил плика, в който е бил адресът на ресторанта, в който трябваше да се срещнат с Еда, и затова вечерята им се е провалила. Серкан моли Еда да му даде още един шанс.

За съжаление прекрасният момент в асансьора не продължава достатъчно дълго. Еда идва на себе си и удря Серкан за това, че е нарушил едно от правилата договора им, но Серкан ѝ напомня един прост факт: Любовта се уморява от много малки капризи и той я целува отново.

Закуската им е подправена с хаплив разговор, в който Серкан се сравнява с картоф, но е последвана от флиртуващ разговор на балкона на ресторанта.

Еда пита Серкан, дали готвач Александър ще хареса ястието на леля ѝ.

-Да дадем Хюнкяр беенди на леля ти на световно известен готвач?! Едно от най-лудите неща, който съм правил с теб – казва Серкан.

-Признаваш, че добавям цвят в скучните ти дни?! – пита Еда.

-Цвят ли? За мен, ти си цялата дъга – отговаря Серкан.

Обаждане от Лейла и съобщения от Ферит и Джерен слагат край на романтичната идилия на влюбените и ги връщат в компанията.

Алптекин се връща в имението, за да съобщи на Айдън, че се развеждат.

В същото време в имението на Болат Айдън пие чай, за да успокои нервите си, когато Сейфи се втурва да съобщи на Айдън, че Алптекин е дошъл, Айдан не е очарована и очаква Алптекин да се извини и да я моли за прошки и върне у дома. Това, което Айдън не очакваше, е той да бъде толкова откровен, когато тя му казва, че иска развод. Алптекин е доволен, че тя го е казала, защото той е дошъл да ѝ каже същото.

Невероятно спокойна Айдън му казва, че един 30-годишен брак е приключил за 30 секунди. Алптекин отвръща, че раздялата им е била неизбежна, и да очаква адвоката му да се свърже с нея.

Айдън е прекалено спокойна и неемоционална – поведение, което тревожи Сейфи.

Селин разкрива лъжата на Ферит пред Серкан и съобщава, че напуска компанията.

В компанията Селин прибира писмото, което е оставила за Серкан на бюрото му, и се обажда на журналистката, за да разбере какво е направил Ефе, за да получи признанието ѝ за договора за годеж и новината за раздялата на Серкан и Еда. Осъзнавайки, че е разкрита за подмолните си пиар манипулации, Селин решава да изгори мостовете при напускането си на компанията.

Серкан и Еда се връщат от ресторанта и влизат в кабинета на Серкан. Веднага след тях идва Ферит, готов да признае всичко на Серкан за ролята си в първия кошмар на връзките с обществеността, но преди да успее да говори със Серкан,

Селин влиза и прави своето признание. Тя обвинява Ферит, че е взел снимката на договора за годежа му с Еда и я е дал на Каан, който я е изпратил на журналиста. Селин обяснява, че е убедила журналиста да скрие източника си и че Джерен и Еда са знаели истината, но не са му я казали. Освен това му казва, че Ефе също е знаел истината и се е опитал да я изнуди, но тя не му е продала акциите си. Селин не споменава нищо за парите, които е платила, за да накара журналиста да мълчи, нито за факта, че е казала на журналистката за раздялата на Еда и Серкан, което е довело репортера и фотографите в компанията.

-Подавам оставката като ПР на компанията и искам да ти продам акциите си – казва Селин.

-Откъде ти хрумна това? – пита Серкан, който приема признанието на Селин доста спокойно.

-Искам да намеря своето ново призвание – отговаря Селин.

– Добре, след като си сигурна, че го искаш – съгласява се Серкан.

-Още няколко дни ще бъда в компанията, ако ви трябвам – казва Селин и напуска офиса на Серкан.

Серкан леко порицава Джерен, Ферит и Еда и заявява, че ще забравят този случай и се надява да не повтарят грешката си. Серкан им казва, че са свободни, но казва на Еда да остане. Казва, че тя го е излъгала, което е очевидна препратка към факта, че го е обвинила в лъжа относно причината за раздялата им. Освен това казва, че тя трябва да бъде наказана, но преди да успее да каже какво или как, е прекъснат от обаждане от Сейфи, който му казва за посещението на Алптекин и странното поведение на Айдън. Серкан казва, че трябва да се прибере вкъщи и пита Еда дали ще дойде с него.

Еда предлага на Айдън да продължи кампанията си за председател на благотворителната организация.

Когато Серкан и Еда пристигат в имението, те намират Айдан да танцува из стаята в опит да се справи с емоциите си. Тя си спомня за срещата и танца с Алптекин за първи път преди тридесет години, а след това признава, че е депресирана.

Серкан ѝ казва да забрави миналото и да планира бъдещето. Тя не знае какво може да направи, докато Еда не ѝ предлага да продължи кампанията си за председател на благотворителната организация – идея, която Айдън веднага приема. Във вълнението си да започне кампанията си Айдън тръгва да се обажда, докато Еда и Серкан пият кафе.

Серкан казва на Еда, че наказанието ѝ ще бъде по-скоро поправяне на грешките. Той има три желания, някои големи, други малки, и тя ще трябва да ги изпълни.

Енгин иска да срещне Пъръл с майка му, защото няма търпение да се сгодят, но Пъръл за никъде не бърза.

В компанията Пъръл идва при Енгин с проблем, свързан с голф курорта. Вратите не са пристигнали и трябва незабавно да се намери друг доставчик. Енгин обаче не се притеснява за вратите. Той е по-загрижен за това, че Пъръл трябва да се срещне с майка му, защото няма търпение да се сгодят.

-Аз ти говоря за вратите, а ти за майка ти?! Аз съм зает човек, разбери ме – казва Пъръл и напуска офиса на Енгин.

По-късно същата вечер Енгин посещава Серкан, за да обсъди проблемите си с Пъръл относно срещата с майка му. Серкан му казва, че Пъръл може би се страхува, че бракът ще съсипе кариерата ѝ, но Енгин трябва да обръща повече внимание на това, което Пъръл не казва.

На следващата сутрин Алптекин идва във фирмата, за да съобщи на Серкан за развода. Той казва на Серкан, че Еда е добра жена за него и той ще бъде щастлив с нея, ако не повтаря грешките на баща си. Серкан му благодари за думите, но казва, че не иска да го вижда никога повече.

Алптекин е изненадан от студенината на това изказване, но казва, че винаги ще бъде на разположение, ако Серкан има нужда от него, все пак те са баща и син.

Когато Алптекин си тръгва, Еда отива при Серкан, за да види как е. Той ѝ казва, че работата е второто нещо, което му помага да преодолее разочарованията. Когато тя го пита кое е първото нещо, той ѝ отговаря, че знае какво ще му помогне, но Еда се прави на срамежлива. Той я моли да работи с него, тъй като Ефе е напуснал компанията, но тя казва, че все пак ще работи с Ефе, когато пристигне неговият партньор. Лейля влиза, за да каже, че хората, които са кандидатствали за освободената от Селин позиция на пиар, са пристигнали. Серкан кани Еда да му помогне с интервютата.

Интервюирани са много привлекателни млади жени и Серкан изглежда се интересува от външния им вид и CV. Еда обаче не е впечатлена и Серкан я обвинява, че ревнува, което тя бързо отрича. След това той предлага, че могат да наемат мъж за пиар, ако тя предпочита. Като казва, че това не е необходимо, тя взема папката с кандидатите и избира автобиографията на една доста обикновена на вид жена, която носи очила.

Тя предлага да извикат тази жена на интервю.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.