Тв новини

Пишат сценария на 6-ия сезон на „Опасно изкушение“

От 15 септември стартират снимките на „Опасно изкушение“ 6-и сезон

Феноменалният сериал на Medyapım „Опасно изкушение“ се готви да излезе пред зрителите със своя 6-ти сезон. Берк Октай се сбогува с екипа във финалната сцена на сериала, в който Еда Едже и Шевал Сам участват от първия епизод.  Героят на Берк загива в катастрофа, в която попаднаха и героините на Еда Едже и Шевал Сам.Тези дни се пише новия сезон на сериала. Обявена е датата на снимките на сериала по сценарий на Мелис Дживелек и Зейнеп Гюр.

Новият сезон ще направи финал

Еда Едже, звездата от сериала, режисиран от Едже Ердек Кочоолу, каза наскоро: „Ще направим финал в неговата шеста година, достоен за“Опасно изкушение“. Ако няма ново развитие през следващия сезон, снимките на новите епизоди на сериала, който се планира да направи финал, ще започнат на 15 септември. Все още не са изяснени актьорите, които ще участват в сериала, включващ нови герои всеки сезон. Веднага след като стане ясна новата история на сериала, която ще бъде одобрена от продуцента Фатих Аксой, ще бъдат обявен и каста на сериала „Опасно изкушение“.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.