Тв новини

„Петима братя“ – нов турски сериал с Айбуке Пусат от 17 август в България

Премиера!


„Петима братя“ (Beş Kardeş) е най-новият турски сериал, който предстои да стартира съвсем скоро в българския ефир. Премиерната комедийна поредица с участието на любимката на зрителите Айбуке Пусат (Селим от „Навсякъде ти“) тръгва по новия канал за турски сериалиTDC (Timeless Drama Channel).


Епизодите на хитовата лента ще се завъртят от 17 август (понеделник) и ще се излъчват всяка делнична вечер от 19:00 ч., на мястото на приключващия няколко дни по-рано друг турски сериал „Осмият ден“. TDC ще предлага и повторения от „Петима братя“, като за разписанието им следете програмата на канала от тук.
„Петима братя“ съдържа 13 оригинални епизода, като се излъчва в Турция през лятото на 2015 г. в ефира на Kanal D. В поредицата участват още Серкан Кескин („Огнено сърце“, „Златната клетка“), Тансу Бичер („Великолепният век“, „Любов извън закона“), Мелиса Сьозен („Златната клетка“) и др.


Историята:Може ли двама мъже да са еднакви? Не. Тези петима братя също. Изобщо не си приличат. Но едно нещо свързва тези уникални характери и това е неразривната семейна връзка. Докато един ден, Саит, най-големият брат, който е поел и ролята на баща на останалите, не решава, че е време да се съсредоточи върху собствения си живот. Въпреки че мечтае за отговорен и разумен живот, скоро се озовава в пълен хаос и странен любовен триъгълник. Докато мислите му са другаде, братята му също започват да изграждат своята независимост. С променлив успех…

Exit mobile version