Любопитно

Перуански шамани и български астролог правят предсказания за Новата 2023:, вещаят природни бедствия и загуба на разсъдък


Перуански шамани за поредна година направиха своите предсказания за най-важните събития в предстоящите 365 дни, съобщи БНТ.

Традиционният новогодишен ритуал се провежда на връх Сан Кристобал в предградията на столицата Лима. Войната в Украйна, здравето на футболната легенда Пеле и природни бедствия бяха темите, за които шаманите отправиха своите запитвания

Древните предсказания отредиха, че мир между Русия и Украйна ще бъде сключен, но очакванията са това да стане около месец август.

Пеле, според шаманите, ще почине през следващата година. Сред останалите предсказания са голямо земетресение някъде в Северна Америка, както и още природни бедствия.

Перуанските шамани направиха и ритуал, с който да успокоят духовете и да привлекат позитивна енергия за следващата година. А за нас остава да се надяваме този ритуал да е дал резултат.

„Хората може да загубят разсъдъка си заради мощен съвпад на Хермес, Афродита и Хадес. В дните до 3 януари са възможни катастрофи и изява на неестествена сексуалност по престъпен начин“, предупреждава известният астролог и физик Филип Филипов, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт, пише Флагман бг.

„В периода 26.12-3.01 протича изключително мощното тройно съчетание на Меркурий във фазовото му лице на Хермес, с Венера, изявяваща се като Афродита, и Плутон, който носи името на владетеля на подземния свят – Хадес. Това съчетание, предизвиква силни емоции, екзистенциални преживявания и дори може да провокира сексуалната енергия в хората“, написа астрологът във Фейсбук.

Известен астролог предупреждава за опасни дни в началото на новата 2023 година.

„Интересен момент е фактът, че Меркурий на 26.12 залезе и стана невидим и се готви да стане стационарен и после ретрограден, като това, когато протича в близост до Плутон, символизира слизането на Хермес в Невидимия свят и получаване от Хадес на важно съобщение“, добавя той.

„Това означава, че умът и интелигентността ще получат важни задачи да осмислят някакви сложни процеси в подсъзнанието, невидимото и отвъдното.

Тъй като Венера също е намесена в нейната много нежна и млада форма, на скоро проявила се Афродита, това може да създаде както временна загуба на разсъдък и впускане в интензивни любовни безразсъдни преживявания, така и търсения на сърцето на загубената ярка разумност“, обяснява Филипов.

„Това е много полезно за развитите в психологическо отношение хора, защото създава нови и интересни опитности, но от друга страна е опасно за чувствителните и нестабилните хора, защото може да се стигне до крайности в проявите“, предупреждава той.

„На глобално ниво, това може да предизвика тенденции към катастрофи, неразумни изказвания на хора, изява на неестествена сексуалност по престъпен начин и крайности в проявите на публични личности“, подчерта астрологът.

„За съжаление, това е моделът показващ, че използването на оръжия с огромна разрушителна мощ се повишава значително. Повишен е терористичният риск и са възможни редица неприятни събития от катастрофичен, взривоопасен и престъпен план“, добавя той.

Според него е завишена в този период и сеизмичната активност до степен Жълто, като метеорологичните условия ще преминават през резки промени.

Важни процесите свързани с дълбините на Земята ще се проявят активно сеизмично, вулканично и общо енергийно, като са възможни и мощни геомагнитни бури, обяснява Филип Филипов.