Актьори

Партньорството между Джан Яман и Ханде Ерчел

Партньорството на Джан Яман и Ханде Ерчел ще бъде голяма новина. Известната актриса Ханде Ерчел пое главната роля в телевизионния сериал Почукай на вратата ми. Керем Бурсин и Ханде Ерчел първо станаха много добра двойка в сериала, а след това изживяха любовта си пълноценно и в реалния живот. Раздялата на дуета обаче разстрои доста и феновете им.

Сериалът Почукай на вратата ми излезе на екран за последен път на 8 септември 2021 г. със своя 52-ри епизод. В интервюто, проведено на снимачната площадка по това време, стана ясно, че сериалът е планиран да бъде удължен, но Ханде Ерчел не го е приела. Подобно на много фенове на телевизионни сериали, информацията, че Fox TV иска да удължи сериала, беше отразена зад кулисите.

Ханде Ерчел обаче не пожела да продължи с мотива, че е много уморена. Това стана причина сериалът да направи своя финал през септември, а младият актьор имаше възможност да си почине в процеса.

След като напусна Керем Бурсин, Ханде Ерчел, която изглеждаше влюбена в Каан Йълдъръм, с когото участваха в сериала Халка, вече скучае от почивката.

Актьорът, който искаше да се върне на снимачната площадка, липсваше на работа. Феновете също с нетърпение очакват какво ще направи известният актьор, който продължава да преговаря с продуцентите и чието име се споменава с новия сериал на Disney Plus El Turco.

Ще се срещнат ли Яман и Ханде Ерчел в една и съща серия?

Главната мъжка роля е известна в сериала El Turco, но все още няма ясна ситуация за главната женска роля. Въвеждането на името Hande Ercel предизвика голямо вълнение.

Забележително е също, че известният актьор даде съобщение, че ще се върне на снимачната площадка след тези обвинения.

Ханде Ерчел каза: „Ще свършим работа, но не е ясно. Много ми липсват комплекти. много ми липсваш От септември не съм на работа. Мина много време, липсваше ми” и обяви, че ще се върне на снимачната площадка.

Заявявайки, че 8-месечната ваканция й е достатъчна и че няма план за почивка през лятото, Ханде Ерчел ще се върне с какъв проект?

Феновете й очакват с нетърпение новия проект и ако искат Джан Яман и Ханде Ерчел да се срещнат, също много искат.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.
Exit mobile version