Актьори

Отменят ли новия сериал на Чаатай Улусой?


Отменят ли новия сериал на Чаатай Улусой? Такава информация бе разпространена в медийното пространство в южната ни съседка след няколко събития, свързани с проекта с работно заглавие „Рибарче“ (Yalı Çapkını).
Зад кулисите на новия телевизионен сериал, който ще бъде продуциран от компания OGM Pictures и ще се излъчва по турската TV8, издават, че Чаатай Улусой, който ще изиграе главната роля в него, не е харесал сценария на първия епизод. Той е бил върнат за ревизия на сценаристите. Световноизвестният турски актьор от „Огледален свят“, „Кварталът на богатите“ и „Вътрешен човек“ е заявил, че ако не одобри преработената версия на сценария, ще се оттегли от екипа на сериала.
Удар по все още незапочналия проект нанесе и отказът на Неслихан Атагюл да изиграе главната женска роля в него. Именно на актрисата от „Двете лица на Истанбул“ и „Черна любов“ бе предложено да оглави „Рибарче“, но по последна информация тя е отказала, а за сметка на това ще работи по нов интернет-сериал със съпруга си Кадир Доулу.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.