Тв новини

„Откраднати мечти“: Текин съобщава, че Левент е убил Кудрет

Джемил научава, че Айше иска да се разведе с него и изпада в смут. Той казва, че тя  тълкува погрешно поведението му. В живота му няма никаква жена. Айше разбира че е изтълкувала  действията му по неправилен начин. Джемил получава обаждане да се прибере у дома, защото има гост. Аслъ е подложена на критика от Мелис, че иска да съблазни Бахадър. Тя я заплашваш, че ще разкаже всичко на  Улвие, но прислужницата я контрира, че е наясно какво се е случило с инцидента с Хюля.

Мелис и казва да престане да я шантажира. Двете се договарят да не разказват нищо, ако всяка запази затворена устата си. След като Левент пристига при Дурмуш казва, че има намерение Мерием и Йомер  да тръгнат с него. Те  са готови. Текин се мъчи да го спре. Казвам му, че детето си има майка. Левент го контрира, че Нургюл е вече в Германия. Мерием разбира за изпратеното съобщение от Нургюл.  В него тя е подчертала, че Юмер ще бъде най-добре да живее в Имението. Левент, обаче не слуша Текин и отвежда Йомер и Мерием. Текин е бесен и звъни в полицията. Съобщава, че Левент е убиецът на Кудрет.

Когато Айше и Джемил се прибират виждат, че Оя ги чака. Айше е в кухнята и приготвя кафе. Джемил й казва, че не е съгласен с мнението и поведението на баба си. Айше подхвърля, че Оя е много близка със семейството им. Джемил заподозрява, че жена му го ревнува.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975