Тв новини

„Откраднати мечти“: Ще осъществи ли ужасяващия си план Мерием?


Когато крадат мечтите на човек, човек поставя душата му в клетка. Това е предпоставката на турския епос „Откраднати мечти“, който се фокусира върху откраднати мечти и души, затворени в клетки. Финалът на първия сезон ще отбележи края на тази история. Как завършват любимите герои на „Откраднати мечти“? Един избор и един пръстен свързват целия свят. След като подарява на Мерием пръстен като наследство, Левент показва намерението си да прекарва време с нея. Това я кара да приеме предложението му и да стане негова любима. Мелиса не вярва, че тяхното щастие трябва да се осъществи. Вместо това тя иска те да понесат последствията от любовта си.

В деня на сватбата на Айше Йомер, Левент и Мерием се срещат на кафе. Това е мястото, където болезнените спомени на Левент за сина му Ефе възкръсват и разбиват духа му.

Мелиса сама си създава проблеми. Бахадер се обръща срещу Мелис и не желае повече да има контакт с нея. Така Мелис губи всичко, което е имала – живот, приятели, мечти. Ситуацията, в която се намира е тежка и тя с всички сили се опитва да излезе от нея. В отчаянието си тя решава да изиграе последния си коз, за ​​да внесе раздор между Мерием и Левент. Той убеждава Хюля да помогне в това зло. Хюля се съгласява да участва, но всичко е против нея. Сякаш оковите на съдбата не позволяват на Левент и Мерием да се разделят. Истината за Йомер е разкрита. Възникват съмнения, че Йомер е бил отвлечен от роднини на Нургюл. Левент се опитва да разбере каква е истината и как се е случило с Йомер. Но докато търси информация за това, той открива нещо много по-голямо и по-шокиращо. Разбира се, всъщност става дума за Йомер с фалшива самоличност. А зад тази самоличност се крие… Ефе – собственият му син. Левент не може да се отърси от шока и изненадата си, както и от гнева си, че не е осъзнал това по-рано.

Хюля се опитва да се измъкне. Хюля разчита на Мелис, за да скрие тайните, коитосе крият. Подозира, че Дурмуш знае и ще разкрие всичко, до последния детайл. В отчаянието си Хюля краде всички бижута от дома си и бяга с тях. Колкото до Мелис, тя не може да се справи със собствените си драми и проблеми, камо ли да реши тези на Хюля. Чудейки се какво и как да предприеме, в отчаянието си Мелис решава да убие Мерием. За целта решава да използва Йомер като стръв. Но нещо пречи на плановете й – Хюля. Пътищата им с нея трябва да се разделят тук, сега и завинаги. Мерием е в реална опасност Мерием и Левент забравят бдителността си и всъщност се излагат на мерника на Мелис. Двамата са съсредоточени да разберат къде е Йомер, какво се случва с него и кой стои зад всички лоши неща, които им се струпват на главата. Ще успее ли Мелис в пъкления си план? Ще съсипе ли това живота и бъдещето на двамата влюбени? Или истината за нея и Хюля ще излезе наяве.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975