Тв новини

„Откраднати мечти“: С какво е заплашен Йомер?

Увие и  Йомер чакат Левент и Мерием да се завърнат. Идва Хюлия и се заканва на Йомер. Йомер е изплашен, бяга към градината, блъска много скъпа ваза, която се чупи. В имението идват сираците, те са много изумени от размерите на къщата на Йомер. Йомер привиква приятелите си и им раздава лакомства, които преди това е скрил в шкафа си. Хюля се досеща, че момчето има нещо в раницата и го следи.

Йомер получава интересна рисунка от Мълчаливия. Децата си похапват вкусни сладкиши. Хюля стряска Йомер, когато сираците си тръгват, момчето се уплашва и получава астматичен пристъп. Това е причината той да загуби съзнание. Хюля става и се връща в имението като го изоставя.

Мелис кара Левент да посети болницата, той се оправдава с това, че Мерием се е погрижила за неговите рани и не желае да отива там. Мерием се вижда с Текин пред входа на Имението. Той я упреква, че е разтревожила баща си с нейното изчезване. Целува ръката й и се заканва, че един ден тя ще стане негова жена. Левент, когато забелязва, че Мерием разговаря с непознатия се връща в къщата. Привиква Мелис и тръгват към офиса на фирмата.

Мерием не открива Йомер а  Хюля кара Аслъ да лъже Мерием, че ще търси Йомер в градината. На Мелис й прави впечатление, че Левент пази панделка, с която раните са му били превързвани и я хвърля в боклука. Когато Левент вижда панделката в коша, взема я в джоба си. Левент разговаря с Мелис и се договарят да отидат двамата на ресторант, когато Левент получава телефонно обаждане и му казват че Йомер е изчезнал.

Левент намира изпадналия в безсъзнание Йомер в градината, занася го в дома и той идва в съзнание. Мерием е загрижена и се пита какво се е случило. В стаята се появява Хюля. Мерием излиза, а Хюля заплашва Йомер, че ако той си позволи да каже, че тя е причината да получи пристъп и да изпадне в безсъзнание, няма да види никога своята сестра.

Мерием разпитва Йомер, какво е станало. Кой е изплашил Йомер. Йомер знае за заплахата на  Хюля и си мълчи, не казва нищо на Мерием. Мерием е до Йомер, докато той заспи.

Левент идва в Имението и той си припомня когато е видял  Текин и Мерием заедно. Текин иска от Дурмуш пари на заем, за да изплати дълга си. Текин се отзовава на неговата молба. Майката на Джемил му се обажда и държи той да се срещне с нейна приятелка.

Хюля прибира папка от Бюрото на Левент, но Мелис ги вижда. Дурмуш разговаря с Мерием и я лъже, че е бил нападнат на улицата, но Текин го е спасил. Мерием пита колко пари  Текин е дал на Дурмуш, но не успява да разбере.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.