Тв новини

„Откраднати мечти“: Мерием иска извинение от Левент за лъжата


Нериман съобщава какво е научила от Йомер на Текин. Той е бесен от всичко, каквото върши Нургюл. Текин дава нареждане на Доан да я доведе моментално в офиса. Мерием, Йомер и Нургюл тръгват към уговореното място.

Фалшивата майка вижда Доан, който й нарежда да спре. Нургюл започва да се преструва пред Йомер и Мерием, че има някакъв пристъп и ги кани да вървят без нея. Левент чака всички с нетърпение, той се оглежда за Мерием и момчето. Каква е огромната му радост, когато вижда Йомер и дава букет цветя на Мерием.

Мелис забелязва Аслъ, която разглежда снимки, когато е била с Бахадър. Мелис я отдалечава и й взема телефона. Тя изпада в ярост, когато вижда снимките. Тя е категорична, че една никаквица не може да унищожи брака на Хюля.

Идват Нургюл и Доан. Текин се интересува защо е организирана среща между Юмер, Левент и Мерием. Нургюл се прави на нищо незнаеща и казва, че Левент е позвънил и й е казал че иска да види момчето. Звъни телефона и Текин я кара да включи на високоговорител, за да разбере какво си говори и кой я търси. Селма й обяснява, че заедно с бебето е в самолета и се интересува дали Нургюл ще замине с тях. Нургюл е стъписана, когато Текин насочва пистолет към нея и и казва, че ако отново се опита да го забълбуква ще ликвидира нейните близки и нарежда на Доан да я заведе при Дурмуш.

Оя е в кабинета на  Джемил. Айше разбира за това. Тя е съсипана и изчезва от фирмата, тя си повтаря, че Джемил иска да се раздели с нея и да се ожени за Оя. Левент е насаме с Мерием, която му поднася своите извинения за това, че го излъгала. Левент й предлага работа в холдинга. Мериям е объркана.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975