Тв новини

„Откраднати мечти“ – финал: Левент и Мерием ще намерят ли мястото където е отвлечен Йомер?


Ще намерят ли Левент и Мерием мястото, където Мелис е отвлякла Йомер?

Левент е объркан. Той има подозрения, че Йомер е отвлечен от  познат човек. Левент научава, че Йомер всъщност е негов син. Научавайки, че Мелис има връзка, както с тази ситуация, така и с Текин, Левент не може да прецени какво да направи в тази обстановка. Той е изумен, разбирайки, че Ефе всъщност живее до него като Йомер от дълго време. Когато научава, че Мелис е крила тази информация, той си мисли, че тя може да е човекът, който е отвлякъл Йомер.

Хюля прави план с Мелис, страхувайки се, че всичко, което са направили, ще бъде разкрито от Дурмуш. Тя взема бижутата и напуска къщата. Хюля мисли да избяга с Мелис. Мелис, от друга страна, е решила да убие Мерием. Тя ще се опита да привлече Мерием към себе си, като използва Йомер като стръв. Мелис отказва да избяга с Хюля.

Ще успеят ли Левент и Мерием да намерят мястото, където Мелис е отвлякла Йомер и да спасят Йомер? Ще успее ли Мелис да преобърне живота на Мерием и Левент, както е планирала, или истината за Хюля и Мелис ще излезе наяве?

Ще станат ли Левент, Мерием и Йомер семейство?

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975