Тв новини

Откраднати мечти – Епизод 183 (Ето какво ще видим) 14-ти февруари


Мерием заявява на Улвие, че днес е първото съдебно заседание по делото на баща ѝ Дурмуш, и затова ще отсъства. Господарката обаче не помни случая с Дурмуш.

В този момент и Левент влиза в стаята. Улвие хваща ръцете на двамата млади и им благодари, че са до нея.

Левент предлага на Мерием да я откара до съда, но тя му отвръща, че ще отиде заедно с леля си.

Адвокатът от болницата връчва на Мелис документ, удостоверяващ отличното ѝ здравословно състояние, позволяващо да стане майка.

Хюлия забелязва, че сестра ѝ е напрегната, и се качва в стаята ѝ. Мелис обаче решава да скрие от нея за разговора си с адвоката.

Мелис скрива документа зад възглавницата си, но в този момент Левент идва в стаята. Мелис излиза заедно с него, а Хюлия остава сама вътре и открива медицинското становище. Опитва се да го снима, но в този момент Мелис се връща.

След като остава сама в стаята си, Мелис разкъсва на парчета документа, но парченцето с най-съществената част изпада незабелязано от нея на земята.

Сафие, Нериман, Айше и Доган подреждат заведението след посещението на наемниците на бащата на Мине/Зехра.

Мерием се свързва с Нериман, но тя ѝ казва, че не може да я придружи на делото, тъй като е заета в ресторанта. Девойката се съгласява Левент да я откара.

Хюлия се връща в стаята на Мелис, за да опита отново да снима документа, но установява, че сестра ѝ го е преместила.

Хюлия забелязва изпадналата скъсана част от медицинското уверение и го прибира при себе си..

Доган отива при Мине и я нарича с истинското ѝ име – Зехра. Тя остава шокирана. Доган ѝ заявява, че заради нея близките му са обезпокоявани от мафиоти.

Мине побягва от къщата, а в този момент хората на баща ѝ хукват след нея. Доган тръгва да търси девойката…

Хюлия оставя скъсаната част от документа на Мелис пред спалнята им с Бахадър. Не след дълго той го открива.

Мерием продължава да се държи резервирано към Левент, а това го вбесява. Младежът сваля любимата си по пътя и си тръгва.

Доган успява да открие Мине. Двамата се скриват от обикалящите наоколо мафиоти.

Мерием попада на съмнителен тип, който се опитва да я отведе. В този момент се появява Левент, който спасява любимата си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.