Тв новини

Откраднати мечти – Епизод 176 (Ето какво ще видим) 05-ти февруари


Доган заявява на Сафие, че е сигурен, че Оя е устроила капан на Джемил с компрометиращите го снимки.

Доган обяснява, че Оя е направила фотосите, докато Джемил е спал след алкохолно опиянение. Нериман хвали Доган за мъжката му постъпка.

Тайно Мине пише SMS на Доган утре да дойде по-рано в кафенето.

Левент влиза в стаята на Мерием, за да поговорят. Девойката споделя на любимата си, че е решила да напусне имението, тъй като присъствието ѝ тук е излишно.

Левент отвръща на Мерием, че и той, и Улвие, и Йомер имат нужда от нея.

Улвие си спомня събитията преди 5 години след смъртта на Рана и изчезването на Ефе. Господарката получава криза, а Аслъ се опитва да я успокои.

Цялото семейство чува писъците на Улвие. Хюлия и Мелис изпадат в паника, че майката на Левент и Бахадър си е спомнила всичко.

За тяхно щастие, господарката си е спомнила единствено деня на смъртта на Рана и изчезването на малкия Ефе.

Бахадър разговаря с Левент и му намеква, че не е редно Мелис и Мерием да живеят под един покрив. Настоява да отпрати каката на Йомер.

Хюлия забелязва, че Аслъ има същата чанта като нейната, и е убедена, че Бахадър ѝ я е купил.

На следващата сутрин Мине предлага на Доган да запишат признанията на Оя и след това да ги дадат на Айше, за да предотвратят развода ѝ с Джемил.

Хюлия заявява на Бахадър, че подозира Аслъ в кражба на чантата ѝ. Той обаче е категоричен, че прислужницата не е способна на подобно нещо.

Доган си уговаря среща с Оя, а Мине се дегизира и сяда в близост до тях с включена камера на телефона.

Доган заявява на Оя, че са постигнали целта си и днес Айше и Джемил ще се разведат. Айше се възхищава на плана си, като си припомня как е заснела Джемил, без да се налага да бъдат интимни. Мине записва всичко.

Левент пристига в трапезарията заедно с Мелис и обявява пред цялото семейство, включително и пред Мерием, че двамата отиват в общината, за да запазят дата за сватбата си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.