Тв новини

Откраднати мечти – Епизод.171 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 171 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 29 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа.

Тъй като Нериман и Джемил променят плановете си в последната минута, Мерием е принудена да пътува сама с Левент до съда, което е много неудобно за нея.

Бахадър и Хюля са любопитни защо е идвал адвоката, а Мелис им казва, че е заради лошото държание на една от мед. сестри.

Мелис унищожава документа, но по-късно Хюля намира в стаята на Мелис късче от скъсания документ, които подхвърля на Бахадър, за да го накара да разбере истината.

Доган разбира, че истинското име на Мине е Зехра и ядосан я пита, защо не му е казала истината. По време на разговора им Мине решава, че най-доброто решение е да си тръгне, и се измъква незабелязано от къщата.

Бахадър намира късчето от документа и решава да разбере, какво крие Мелис.

Мерием не иска да се върне с Левент и попада в затруднена ситуация, от която Левент я спасява. Мерием се съгласява да се приберат заедно, но все още не може да прости на Левент.

В ресторанта Доган вдига столовете и масите съборени от двама мъже, които търсеха Мине и казва на жените, че няма да предадат Мине, защото не се знае какво може да ѝ направят! В този момент телефонът на Нериман звъни, тя виждайки, че е Мерием казва на висок глас, че днес е делото на брат ѝ! Мерием казва, на леля си, че са се уговорили да отидат в съда с автобуса, но отпада, защото те с Левент ще минат да я вземат. Нериман казва на племенницата си, че в кафето има много работа и тя не може да тръгне с тях. Мерием я успокоява, като ѝ казва, че ще ѝ се обади като мине делото.

-Добре, че г-н Джемил ще дойде с нас, за да не оставам насаме с Левент – говори си сама Мерием.

Камерата се премества в стаята на Мелис, която държи в ръцете си документ, който е получила от адвоката на болницата. -Ако някой разбере, това ще е моят край! – говори си тя. Изведнъж чува скърцането на отварящата се врата и бързо скрива документа под възглавницата си. Сестра ѝ влиза в стаята. -Мелис, какво става? – пита Хюля. -Избяга толкова внезапно. Защо болницата е изпратила адвоката си тук?

-Нищо сериозно! Когато аз бях там, имаше една проблемна медицинска сестра. Беше нелюбезна към пациентите, някои се оплакваха от нея. Аз също имах спор с нея, но не беше нищо сериозно, затова не ти казах. Адвокатът дойде да ми каже да не ги съдя. Няма да играя с тях – лъже Мелис сестра си.

Хюля ѝ казва, че е права, а Мелис я подканя да отидат да закусят нещо. В този момент Левент поглежда в стаята. -Мелис, може ли да поговорим? – пита той, а когато чува потвърждението, веднага си тръгва.

-Мелис, блузата ми при теб ли е? – пита Хюля, търсейки повод да остане в стаята на сестра си. -Отиди да поговориш с Левент, а аз ще го потърся. Не карай Левент да те чака.

Мелис, без да подозира нищо, тръгва след Левент.

-Ако медицинската сестра наистина ти беше направила нещо, щеше да вдигнеш на крак цялата болница. Мислиш ли, че съм повярвал на историята ти? – мисли си Хюля и започва да претърсва стаята.

Камерата се премества в коридора, където Левент обяснява на Мелис, че днес е първото изслушване на бащата на Мерием и те с Мерием ще отидат веднага след закуска, но леля ѝ и Джемил ще бъдат с тях. Той ѝ казва, че я предупреждава, защото не иска да има проблеми.

-Разбира се, скъпа, не се притеснявай! Не е нужно да се притесняваш за мама, аз съм тук – отвръща Мелис.

-Между другото, можем ли да отменим списъка с гостите? Мисля, че многото хора може да окажат лошо влияние върху състоянието на мама. Мисля, че една обикновена церемония би била най-добра – казва Левент, Мелис се съгласява с него, макар че вътрешно кипи от гняв, защото толкова много се е надявала на пищна сватба.

Камерата се връща в стаята, където Хюля намира документ под възглавницата и го прочита набързо.

-Значи си здрава, може да имаш деца – прошепва тя изненадана. -Ще видим какво ще каже Левент, когато разбере.

Хюля иска да направи снимка с телефона си на документа, но изведнъж чува стъпките на сестра си да се връщат. Тя бързо връща хартията на мястото ѝ.

-Какво ти каза Левент? – пита Хюля, докато сестра ѝ стои пред нея.

-Бащата на Мерием ще бъде разпитан от съда днес. Те ще тръгнат заедно, но този път ще бъда спокойна и няма да реагирам! – отговаря Мелис.

Хюля се съгласява с нея, взема блузата си и си тръгва. Мелис изважда документ изпод възглавницата си.

-Никой не трябва да знае! – прошепва тя, след което разкъсва листа на парченца, които прибира в джоба си. Тя обаче не забелязва как едно от парчетата от документа пада на пода…

Действието се пренася в ресторанта.

-Трябва да разберем всичко и тогава ще кажем на Доган, че името на Мине е Зехра.! – заявява Сафие.

-Защо не кажем веднага? – пита Нериман. -Кой знае дали тя ще ни каже истината. Първо каза, че е Мина, а после се оказа, че все пак е Зехра.

Изведнъж в помещението влиза Доган.

-Коя е Зехра? – пита той заинтригувано. -Защо ме гледаш така? Какво имаш предвид, че Мине е Зехра?

-Мине ни излъга! Всъщност тя се казва Зехра. Казах ти, че не трябва да ѝ се доверяваме. Кой знае за какво още ни е излъгала – отговаря Нериман.

Действието се връща в имението, където Мелис изпраща Левент, който заминава с Мерием. Тя го целува пред Мерием и му пожелава приятно пътуване. Когато колата изчезва зад портата, тя си казва: -Нека да се омъжа за Левент, знам какво ще правя с теб

Междувременно Хюля влиза отново в стаята на сестра си. Под възглавницата ѝ обаче тя вече не намира документа, а забелязва парче от него на пода до нощното шкафче.
Болница „Медхаят“, д-р Суха Короглу, прочита тя и се усмихва със задоволство. Знае, че това е достатъчно за нея.

-Мелис не може да знае, че съм направил това. Е, да, Бахадър…

Действието се пренася в къщата на Джемил. Доган се разхожда около Мина

-И така, името ти е Зехра, нали? – пита той. -Исках да ти кажа, но… – опитва се да обясни Мине, на Доган я прекъсва. -Но какво? Намери идиоти, които сляпо ти повярваха. Това ли си каза? Тези хора са отворили дома си за теб, поканихте на трапезата си. Така ли ни се отплащате?

-За първи път в живота ми някой ме погали по косата. За първи път се почувствах важна. За първи път не се хранех сама. Най-накрая разбрах какво е семейство. Но си прав, не трябваше да го правя. Не заслужавам любовта ви – казва Мине и се изправя.

-Къде си тръгнала? – пита Доган.

-Отивам да пия вода!

-Върви, но още не сме приключили с разговора. Не можеш просто да избягаш

Доган се обръща към прозореца. Мине се възползва от момента на невнимание и бяга от къщата! Тя не знае, че навън я търсят хората на баща ѝ.

Действието се пренася в имението, където Хюля оставя фрагмента от документ пред вратата на спалнята си и на Бахадър. Скоро съпругът ѝ намира парчето хартия и заинтригуван прочита текста върху него.

Междувременно съдебното заседание е към края си. Мерием не иска да се върне в имението с Левент, за да не предизвика гнева на Мелис, и решава да се върне сама.

-Д-р Суха Короглу – прочита Бахадир и си спомня обяснението на Мелис за причината за посещението на адвоката по време на закуската. -Ако се предполага, че става дума за медицинска сестра, защо тук е написано името на лекаря?

Мъжът прибира листчето в джоба си и си тръгва. Камерата се приближава към Хуля, която го наблюдава от скривалището. -Хайде, Бахадър, щафетата е в твоите ръце – прошепва жената.

Междувременно Доган успява да намери Мине, преди тя да попадне в ръцете на преследващите я бандити. Той я отвежда на безопасно място.

Действието се премества при Мерием, която върви запъхтяна и притеснена по пътя и търси автобусна спирка или стоянка за таксита. Тя вижда един мъж, който върви срещу нея и го пита, къде може да хване такси или автобус. Мъжът се държи грубо с нея като ѝ казва, че нито автобуси, нито таксита минават от тук, но той може да я закара с неговата кола. Притеснена Мерием се чуди как да се отърве от опасния мъж, който дори я хвана за лакътя и не я пуска.

-Пусни ме, ти казвам!

-Защо ми е да те пускам, красавице! Да се позабавляваме малко, а?

В този момент се появява Левент, който е бесен, че някакъв мъж се е осмелил да докосне неговата любима и с няколко удара го поваля на земята. Мъжът се надига и хуква да бяга.

Левент пита Мерием, дали е добре, а тя го пита защо не си е тръгнал, а той ѝ отговаря, че се е притеснявал да не ѝ се случи нещо!

Едва сега Мрием се съгласява да се прибере у дома с него.

Действието се връща в имението. Хюля влиза в хола, където е Бахадър.

-Любими, какъв костюм ще облечеш на сватбата утре, за да го занесем на химическо чистене – пита тя, а Бахадър вади от джоба си парчето от документа и го подава на жена си. -Можеш ли да го погледнеш? – пита той.

-Не виждам добре, но е написано името на лекаря , казва Хюля, сякаш вижда текста за първи път. -Не е ли от онзи документ, който Мелис разкъса?

-Мелис го е скъсала? – изненадан е Бахадър.

-Помниш ли, тя ни каза, че имала някакъв проблем с медицинската сестра и затова дошъл адвокатът. Но тук не е написано името на медицинската сестра, а на лекаря. Как е възможно това? Скъпи, вчера ти обещах, че няма да крия нищо от теб. Когато поисках да разгледам документа, който Мелис беше подписала, тя бързо го скъса. Сякаш не искаше да виждам какво е написано на него. Може би това е част от документа – обяснява Хюля

-Благодаря, че сподели това с мен! Не ме разбирай погрешно, Хюля, но аз вече не вярвам на Мелис. Чувствам, че нещо не е наред тук.

Действието се пренася в парка, където Доган и Мине седят на пейка.

-Знаеш, че те търсят, и как се държиш? Ами ако тези хора те бяха намерили преди мен? – пита Доган.

-Създадох ти много проблеми! Не искам нищо да ти се случи! – заявява момичето.

– Какво може да ми се случи? Не говори глупости, нека помислим по-добре какво да правим. Мъжете знаят къде живееш, така че не можеш да се върнеш там!

-Доган, не искам никой да страда заради мен. Трябва да се махна – заявява Мине.

-Колко пъти трябва да ти казвам, за да разбереш? Няма да ходиш никъде!- заявява Доган твърдо, спирайки Мине, която вече се надига от пейката.

-И какво ще правим? Те знаят всичко. Няма къде да се скрия. Трябва да се махна оттук! – повтаря Мине

-Ще намерим решение. Изхвърли от главата си бягството и другите глупости или ще ти вържа ръцете и краката – заявява Доган.

Действието се пренася в колата на Левент.

-Аз не знам, защо се инатиш! Заедно тръгнахме, заедно ще се приберем! И нямаше да ти се наложи да изпиташ всички тези глупости – ядосва се Левент.

-Разбира се, както винаги, отново съм виновна аз! – казва през сълзи Мерием.

-Мерием, извинявай! Толкова много ти се насъбра, а отгоре на това и аз те притискам!

-Няма нищо, не е важно! Мен ми омръзна постоянно да се карат с мен, да ми държат сметка и обвиняват! – отвръща Мерием като плаче.

Левент я моли да се успокои и да спре да плаче. Той отбива от пътя, спира и слиза от колата и отваря вратата на Мерием. Мерием се отдалечава плачейки. Той не издържа да я гледа, как хлипа и отива при нея и ѝ казва да се постарае да диша и издиша дълбоко и равномерно…

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975