Тв новини

Откраднати мечти – Епизод 164 (Ето какво ще видим) 18-ти януари


Мерием казва на Левент, че иска да си отиде, и през сълзи го моли да не я спира. Той я моли да се успокои. Казва ѝ, че вече не е сама, защото има него.

Мелис подслушва разговора им и си казва, че това са последните им мигове заедно.

В заведението пристига куриер с пратка за Айше. Когато тя отваря кутията, открива шал от Джемил, както и бележка с молба да поговорят.

Айше се афектира и отива при Джемил. Заявява му, че безвъзвратно е предал доверието ѝ и не желае да го вижда повече. Връща му шала и обявява, че иска развод.

Джемил си тръгва съкрушен, като захвърля шала на земята.

Мелис предлага на семейството да обядват край басейна в градината. Хюлия хваща сестра си на къс пас и я пита какво е намислила. Тя се принуждава да ѝ признае, че е наела човек, който да застреля Мерием.

Хюлия упреква Мелис и я предупреждава, че ако Мерием умре, тя никога няма да успее да си върне Левент.

Мелис осъзнава грешката си и звъни на убиеца, за да отмени заповедта си, но той не отговаря.

В същото време наемникът е насочил пистолета си към Мерием, която се насочва към стълбите на имението, повикана от Мелис.

Левент без да иска изпуска чашата си, а Мерием се стряска и се спъва по стълбите. В този момент убиецът стреля, но куршумът минава на сантиметри от Мерием, която в същия момент се свлича на земята.

Всички изпадат в паника, а Левент признава на близките си, че Мерием е получила заплаха от Текин.

Наемникът вижда съобщението от Мерис и се оттегля.

Мелис решава да изпрати нов SMS на Мерием от името на Текин, в който уж я предупреждава, че ако не напусне имението, ще нареди да застрелят всички членове на семейство Метеханоулу.

Мерием отново настоява пред Левент да напусне имението, тъй като застрашава живота на всички. Бахадър е съгласен с нея и предлага тя да замине в Милано при Ведат.

Аслъ отново получава позиви за повръщане пред шофьора Яшар.

Мерием стяга багажа си, за да тръгне към Милано. Преди да замине, Левент я откарва в хижата при стария дядо, където двамата бяха нощували в първите дни от запознанството си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.