Тв новини

Откраднати мечти – Епизод 160 (Ето какво ще видим) 12-ти януари


Хюлия упреква Мелис, че не е отишла на родителската среща на Йомер. Интересува се къде е била сестра ѝ през това време и забелязва, че Мелис крие нещо.

Улвие предупреждава Мерием, че докато не си тръгне от имението, не желае да излиза от стаята си. Заявява ѝ, че никой няма желание да я вижда пред очите си.

Улвие обвинява Мерием, че използва Йомер за мръсните си игри и по този начин му вреди.

Хюлия се свързва се с куриерската фирма, доставила писмото за Мерием в имението, и разбира, че то е изпратено от жена.

Мерием се обажда на Айше и ѝ споделя, че не издържа повече в имението, където всички се отнасят с нея с пренебрежение. Айше обещава да помогне на приятелката си.

Йомер влиза в стаята на кака си и я моли да си поиграе на телефона ѝ. Тя му го дава и той слиза в хола.

Йомер не успява да отвори клипчето в телефона на Мерием, а Хюлия отива да му съдейства. Тя установява, че въпросното видео е от Текин.

Хюлия заблуждава Йомер, че батерията на телефона е паднала, и го праща за зарядно. През това време съпругата на Бахадър преглежда клипа.

В него Текин припомня на Мерием, че се е омъжила за него, за да спаси Левент, и изтъква, че двамата не са имали интимни отношения.

Айше търси съдействие от Доган да намери на Мерием безопасно място, където да отседне.

Йомер събира Мерием и Левент в стаята си, за да рисуват…

Айше звъни на Мерием, за да я информира, че Доган ѝ е намерил подходящо място в квартала. Тя, от своя страна, ѝ отвръща, че няма търпение да напусне имението. Левент дочува думите ѝ и погрешно заключава, че говори с Текин.

Левент отива в холдинга, където Джемил му споделя за подлата постъпка на Оя.

Хюлия решава да отмъсти на Мелис, като подменя на компютъра ѝ видео колажа, който подготвя като изненада за Левент, с видеото на Текин.

Мерием подготвя багажа си и се сбогува с Йомер, докато той спи. В същото време Левент се прибира от холдинга, а Мелис го очаква, за да му покаже видео колажа.

Цялото семейство се събира, за да изгледа изненадата, но изведнъж на екрана се появява видеосъобщението на Текин. В това време Мерием напуска имението.

Метеханоулу разбират цялата истина за брака на Мерием и Текин. Левент е шокиран, а Хюлия наблюдава с ехидна усмивка.

Левент става и започва да вика името на Мерием. Аслъ му казва, че тя си е тръгнала от имението.

Левент излиза и догонва Мерием. Прегръща я и ѝ заявява, че е разбрал цялата истина. Мелис ги наблюдава подкосена и недоумява кой е подменил файла на компютъра ѝ…

Левент моли Мерием да ѝ прости за всички обиди, които е изрекъл. В същото време Мелис се връща в имението и получава нервна криза, избухвайки в силен плач.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.