Тв новини

Откраднати мечти – Епизод.154 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 154 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 6 декември 2022 по Diema Family от 17:00 часа

Г-н Ведат ускорява процедурите по заминаването и Мерием трябва да отлети за Италия с най-близкия самолет. Левент, въпреки че не иска тя да замине я кара до летището.

Мелис е изключително щастлива и веднага планира да излезе на романтична вечеря с Левент. Междувременно полицията идва в имението, за да търси Мерием.

Мерием отива в полицията, където научава за смъртта на Текин.

Въпреки смъртта на Текин, Мерием не иска да се откаже да замине за Италия. По пътя към летището Левент ѝ казва, че тя никъде няма да замине.

Мелис е бясна от този развой на събитията.

Левент и Мерием заедно приготвят за закуска менемен, я докато Левент го бърка казва, че времето навънка е прекрасно и при други обстоятелства са можели да закусят отвън.

-Ех, ако не беше принудена да заминеш, Мерием! Ако можеше завинаги да останем така щастливи!

Мерием не казва нищо, просто въздъхва…

Действието се пренася в ресторанта, където Сафие, Нериман и Мине се опитват да разберат какво е казал Джемил на Айше…

Действието се връща във вилата на Ремзи при Левент и Мерием, който закусват и си спомнят неща, които са преживели тук. Закуската им е прекъсната от звука на телефона на Левент. Той отговаря и след миг лицето му е обхванато от дълбока тъга. -Разбирам. Благодаря ти, Джемил – казва Левент и затваря. Мерием го пита притеснена и разтревожена, дали не е научил лоши, и дали има проблеми с документите.

Левент я успокоява и ѝ казва, че всичко е наред. Г-н Ведат е ускорил нещата и дори ѝ билет ѝ е купил.

-Кога заминавам? Утре ли? – пита тя.

-Не, след три часа… – отговаря тъжен Левент.

-Толкова скоро? – лицето на Мерием също видимо се натъжава и добавя: – Няма ли да си взема довиждане с Йомер?

Левент я уверява, че ще види Йомер преди да замине, като ще помоли Джемил да го доведе на летището.

Действието се пренася в имението, където Хюля току-що получи чантата, за която мечтаеше Аслъ. Хюля, за да подразни Аслъ, и казва, че Бахадър много се грижи за нея и след като разбрал, че я харесва, веднага ѝ я купил.

Джемил се обажда на Улвийе и ѝ казва да приготви Йомер, че той ще мине да го вземе, за да си вземе довиждане със сестра си, защото тя след 3 часа лети за Италия. Улвийе казва на Мелис, която е при нея, докато говореше с Джемил.

Разбирайки новината, Мелис е много доволна и отива да си избере тоалет за вечерта, защото смята да заведе Левент на романтична вечеря. Въпреки че Хюля я предупреждава да не избързва с плановете си, докато Мерием не е излетяла, Мелис е уверена, че съперницата ѝ за сърцето на Левент ще напусне Турция завинаги.

Действието се пренася пред вратата на имението, където звъни полицай. Аслъ отваря, а той я пита, дали тук живее Мерием Авджъ?

Аслъ му отговаря, че не е тук. Към вратата се приближават Мелис, Улвийе и Джемил, който е дошъл да вземе Йомер.

Улвийе пита полицая, защо търси Мерием, а той ѝ отговаря, че тя трябва да отиде в полицейския участък. Джемил го пита защо, а полицаят му отговаря, че не може да му каже.

-Няма страшно, ще кажа на Мерием – отвръща Джемил.

-Ще изпусне самолета! Скоро ще полудея наистина… – казва Мелис през зъби.

Действието се премества в колата на Левент. Двамата с Мерием вече са на път за летището. Мерим го пита, дали наближават, не защото е нетърпелива, а защото няма търпение да си тръгне.

-След малко ще бъдем на летището. Не можахме да говорим, защото Джемил се обади. Животът в чужбина не е лесен, особено след като оставяш всичко тук. В началото ще те е тъжно, но с времето ще свикнеш. Ще успееш, вярвам в това. Справяла си се с всичко, ще се справиш и с това – казва Левент.

-Благодаря ти. Ще ми бъде много трудно. Чувствам се много странно, че си тръгвам – отвръща Мерием.

Телефонът на Левент звъни, той вижда, че е Джемил и му казва, че след малко ще бъдат на летището.

-Трябва да се върнете! – казва Джемил.

-Защо? – пита изненадан Левент.

-Мерием е извикана в полицията, но не знам защо. Ще се видим там. Така че разрешението за излитане е отменено – отговаря Джемил.

Мерием и Левент вече са в полицията. Приближават се до Джемил, който ги чака в коридора. Левент го пита, какво става и казали ли са нещо, защо са извикали Мерием. Джемил му отговаря, че не и се съмнява, че ще кажат нещо без Мерием.

И тримата се отправят към кабинета на комисаря.

-Текин Авджъ ли е вашият съпруг? – пита комисарят. Мерием потвърждава, а той ѝ казва, че съжалява, но трябва да ѝ съобщи, че съпругът ѝ е намерен мъртъв. Тримата са шокирани от новината!

-Мъртъв?! – изненадана е Мерием. – Как е станало това? Как е умрял? Когато баща ми стреля по него ли?

Полицаят ѝ отговаря, че смъртта му не е свързана с баща ѝ, и че някой друг е убил Текин.

-Кой го застреля? Арестуван ли е? – задава въпроси Левент, а комисарят му казва, че не знаят и разследването продължава, затова имат въпроси към Мерием и ги моли да излязат.

Джемил и Левент излизат в коридора.

-Имаше ли съпругът ви врагове? – пита полицаят.

-Той не споделяше с мен. Той взе пари назаем от лихвар. Заплашваше го, защото не плати дълга си навреме. Но не знам кой е той – отговаря Мерием.

Действието се премества в имението, по-точно в стаята на Мелис, къде където са двете сестри. Мелис се опитва да се обади на Левент. Тя казва на сестра си, че ще полудее, докато разбере, защо полицията търси Мерием.

-Може би е свързано с лихваря и баща ѝ – казва Хюля, която седи спокойно на стола си. Мелис нервничи и пита сестра си, какво ще стане ако Мерием изпусне полета си?! Хюля я успокоява, като ѝ казва, че може би вече пътуват към летището, а дори да изпусне полета, ще си купи билет за следващия.

-Надявам се да е така. Надявам се да не направи нищо, за да промие мозъка на Левент – продължава да нервничи Мелис.

Действието се връща в полицията. Мерием излиза от кабинета на комисаря, бледа като платно. Левент я хваща за ръка, помага ѝ да седне на един стол и ѝ казва, че всичко е свършило и Текин вече го няма, няма да я нарани отново, няма да заплашва повече никой.

-Знам, той вече няма да нарани никого – повтаря Мерием, след като Левент прегръща любимата си жена и слага главата ѝ близо до гърдите си. Джемил идва и подава на Мерием бутилка вода, като ги пита, какво са решили, дали все пак Мерием, ще замине за Италия, сега, когато Текин е мъртъв и няма опасност за нея.

Мерием отговаря, че така или иначе ще си тръгне, затова ще е най-добре за всички, а и за нея самата да замине.

Джемил ѝ отвръща, че разбира и им казва, че трябва да побързат, защото в противен случай ще изпуснат полета.

Левент и Мерием отново са на път за летището. Мерием го поглежда крадешком и си мисли, че може да са разделени от хиляди километри, но тя винаги ще обича само него!

Левент също я гледа крадешком и си мисли: -Тя никога ли повече няма да ме погледне в очите? Аз няма да мога да дишам без теб! Моля те, не заминавай!

-Можеш ли да кажеш на Йомер, че много го обичам? пита Мерием.- Когато кацна веднага ще му напиша писмо! Нека и той да ми напише! Много искам да прочета писмата, които той ще ми напише сам!

Изведнъж Левент отбива и спира колата.

-Няма да ходиш никъде! – заявява Левент.
-Какво означава това, сега? – пита изненадана Мерием.
-Няма да заминеш, ще останеш тук!

Действието се премества в имението, където Йомер пита Улвийе, какво е станало, нали батко му Джемил е щял да го води при сестра му. Бахадър отговаря вместо майка си, че на сестра му е изникнала важна работа и като се върне Левент всичко ще му разкаже.

Знам, че преживяхме много, особено ти, но заминаването ти, не е опция. Няма да можеш да стоиш там сама, Мерием. Моля те, не си тръгвай! Знам, ние не можем да сме заедно, но можем да черпим сили един от друг. Ще направя всичко възможно, за да изградя нов живот за теб! Знам, че не искаш да оставаш в имението, ще ти намеря място, някъде не далече от него, за да може Йомер да идва да те вижда.

Разговорът им е прекъснат от Мелис, която се обажда на Левент, за да го пита, защо са извикали Мерием в полицията. Левент ѝ отговаря, че Текин е мъртъв и тя е трябвало да даде показания.

-Мерием, след като даде показания, замина ли? – пита Мелис.

-Не, тя няма да замине, а ще остане тук, Мелис! – отговаря Левент.

-Но, какво…, как… – изненадана е Мелис, а Левент ѝ казва, че трябва да затваря, и че ще поговорят като се видят!

-Левент, защото така ѝ каза? Аз все още не съм решила! – казва Мерием.

-Довери ми се! Ти ще останеш тук! – категоричен е Левент.

Действието се връща в стаята на Мелис, която е бясна, че Мерием никъде няма да замине…

Притеснена от шума Хюля идва в стаята и се опитва да успокои сестра си… Идва и Улвийе, която притеснена ги пита, какво става?

Хюля отговаря, че Мерием няма да замине, а Улвийе ѝ казва, че тя се връща, защото Текин е мъртъв.

Улвийе пита Мелис, защо се държи така, след като Левент не се е отказал от решението си да се омъжи за нея?! Мелис ѝ казва, че знае, че Левент не се е отказал от сватбата им, и я пита, докато Мерием е тук, дали това е възможно, след като Левент е дал цяло състояние, заради Мерием, още докато тя е била с Текин…

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975