Тв новини

Откраднати мечти – Епизод 143 (Ето какво ще видим) 20-ти декември


Мелис предупреждава Текин, че трябва да „укроти“ Мерием, защото ги грози заплаха да ги разкрият.

Бахадър чете дневника на Хюлия и осъзнава, че съпругата му винаги го е обичала. Братът на Левент се разкайва за изневярата си.

Хюлия сяда до Бахадър, за да четат заедно дневника ѝ. Злодейката е изключително доволна, че е постигнала целта си толкова лесно.

Мине забелязва, че Айше си чати с някого, и я пита с кого. Айше ѝ отвръща, че си пише с нейна приятелка. Доган дочува това и се заканва да провери тази работа.

Аслъ влиза в спалнята на Бахадър и Хюлия и ги заварва да стоят един до друг и да четат дневника.

Текин и Мерием се връщат у дома, а злодеят се опитва да бъде мил със съпругата си. Обяснява ѝ, че е направил всичко за нея и тя трябва да го оцени.

В същото време Левент се измъчва от угризения какво ли прави Мерием сега заедно с Текин.

Мелис идва при него и се опитва да се сближат. Той обаче деликатно я отблъсква. Хюлия ги наблюдава.

Айше оставя телефона си на масата в градината, а Доган го взима и записва номера на „приятелката ѝ“, с която тя постоянно си чати.

Догат набира телефонния номер и остава шокиран, когато чува гласа на Дженгиз.

Текин се приближава към Мерием в опит да бъдат интимни, но девойката отстъпва назад и се качва на парапета, заплашвайки да скочи, ако Текин я доближи.

Силно афектиран, Левент изгаря снимката си с Мерием…

Текин отстъпва и се оттегля, но се заканва съвсем скоро да даде урок на Мерием. Тя, от своя страна, слиза от парапета и се заключва в стаята.

Аслъ се промъква в спалнята на Бахадър и Хюлия, докато тях ги няма, решена да унищожи дневника на Хюлия. Бахадър обаче влиза вътре и проваля плана ѝ.

Мистериозната Мине се свързва с някого по телефона и го уведомява, че всичко върви по план.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Exit mobile version