Тв новини

Откраднати мечти – Епизод.14 (Ето какво ще видим) 10-ти май


Мерием не може да си прости, че е пристигнала твърде късно при Йомер заради баща си. Междувременно момчето е убедено, че сестра му го е изоставила, защото не го иска. Левент постоянно мисли за изгубеното си семейство. В съня си Рана му се явява и го насърчава да се върне към живота. Доган проследява Мерием. По настояване на Айше Мерием най-накрая се съгласява да се срещне с Текин.

Холдингът е заплашен от фалит, но Хюля и Бахадир омаловажават това и старателно крият истината от семейството си. Левент се готви да си тръгне. Текин иска да държи под око Йомер и казва на Мерием да го доведе при него. Мерием категорично се противопоставя на това. Текин е все по-впечатлен от нейната чаровност. Той пита Нериман за нея. Мерием отново се появява в имението под претекст, че носи вещите на Йомер. Левент обаче й дава да разбере, че трябва да напусне живота на момчето.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975