Тв новини

Откраднати мечти – Епизод.138 (Ето какво ще видим) 14-ти ноември


НА КРАТКО какво се случва в епизод 138 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате на 14 ноември 2022 по NOVA от 17:00 часа

Мерием е съсипана след новината, която ѝ съобщи Мелис.

Текин сключва сделка с опасен истанбулски лихвар, за да вземе парите, които му трябват.

Бахадър съобщава на Улвийе и Левент, че всички са грешели за Хюля, защото тя винаги е била вярна и предана на семейството им.

Мине се опитва да повдигне духа на Доган. Мъжът ѝ разказва за трудното си детство. Яшар е много загрижен за Аслъ, а Хюля прави всичко възможно, за да навреди на момичето.

Левент осъзнава, че в момента, в който Текин подпише документите, Мерием ще изчезне от живота му, и въпреки че не иска да го признае дори пред себе си, умишлено го отлага. Случайно Мерием чува разговора му с Джемил. Тя иска да защити Левент и решава, че трябва да се отдалечи от него.

Действието прескача на следващия ден. Бахадър казва на брат си и майка си, че трябва да говори с тях за нещо важно.

-Преди няколко дни намерих дневник, който Хюля е водила от години. Тя e записвала всичко в него. Четейки го, разбрах цялата истина за нея. Хюля не е имала връзка с Кудрет. -Бахадър, за какво говориш? – пита изненаданата Улвийе. -Това не е всичко, майко. Парите, които даде на Кудрет… Дала му ги е, защото е искала той да помогне се намери Ефе. Мъжът я измамил. Той ѝ казва, че знае къде е Ефе, и взема парите. Хюля му се доверила и му дадла парите с надеждата, че той наистина ще върне Ефе.

-Батко, сигурен ли си? – пита изненадан Левент. -Откакто прочетох всичко това, не мога да дойда на себе си – заявява Бахадър. – Хюля не е предала семейството ни, а ние я наранихме толкова много. Най-вече аз.

-Сине, откъде си могъл да знаеш? Не се обвинявай!

-Имаш втори шанс, батко. Хюля е тук, до теб. Надявам се, че тя скоро ще се възстанови и вие отново ще бъдете щастливи.

Действието се пренася в ресторанта. Нериман казва на Доган, че Сафие е одобрила брака на Джемил и Айше. Мъжът усеща, че сърцето му се разбива на хиляди парчета, и разкъсва броеницата, която държи в ръцете си.

Действието се премества в компанията. Оя чува как Джемил говори с Айше по телефона. От разговора тя заключава, че ситуацията между двойката и Сафие се е оправила. Когато адвокатът приключва да говори, тя се приближава до него.

-Мислех, че си в отпуск – казва Джемил, когато я вижда. -Бях, но ми стана скучно и се върнах на работа.

-В такъв случай ти пожелавам лека работа – Джемил си тръгва, тъй като не му се иска да влиза в спор с Оя.

-И е много добре, че се върнах, казва си момичето. -Кой щеше да предотврати това, ако не аз?

Мерием открива, че Левент не е изхвърлил половинката от снимката, на която е тя.

-Защо не я изхвърли? – пита тя. -Какво искаш да чуеш? – отговаря мъжът с въпрос. -Нищо, просто ми е любопитно.

-Любопитно ли ти е? Тогава ще го поправя! – Левент става рязко от мястото си и изтръгва снимката от ръцете на Мерием. -Запазих го, за да мога да направя това. – Той разкъсва снимката на парчета.

-Какво си мислеше? Какво очакваше? Че ще можеш да влезеш отново в живота ми, след като съм запазил снимката? -Не, наясно съм, че това не е възможно. Само се интересувах. -Не мога да те гледам повече! Излез от кабинета ми!

Мине отново събира броеницата, която разкъса Доган. Мъжът обаче изобщо не ѝ е благодарен за това, а по-късно ѝ се извинява за бурната си реакция.

Междувременно Текин получава парите и ги занася на Левент. Левент обаче отказва да подпише договора с него, като обяснява, че са възникнали някои проблеми.
Скоро в кабинета на Левент идва Джемил. -Какво стана? Текин донесе парите, но ти не му позволи да подпише. Няма проблем с документите, сам проверих всичко.

-Исках да прочета договора отново, обяснява Левент.

-Ти изобщо не искаше това! Знаеш, че Мерием ще си тръгне, ако подпишеш договора, затова си измислил извинение.

-Не е така!

-Бъдете честен със себе си. Мисълта, че ще се разделиш с Мерием, те унищожава. Не можеш да си го представиш, не си готов за това.

Камерата се приближава към Мерием, която подслушва на вратата на кабинета.

-Не направи ли това, за да не ме видиш никога повече? – пита се Мерием. -Защо не искаш да подпишеш сега? Може ли наистина да не се откаже от мен? Защо тогава се жени за Мелис? Може би за да се махне от мен? Животът му ще бъде в опасност, ако не се разделим.

Камерата се връща в центъра на кабинета. -Признай си, Левент! Все още обичаш Мерием, нали?

-Откъде го взе? – Левент пита, като отклонява поглед от приятеля си. Той знае, че очите му издават истината. Да, той все още обича Мерием.

-Защото те познавам и то много добре. Знам всяка твоя стъпка. Дълбоко в сърцето си си привързан към Мерием. Не можеш да си го признаеш, но все още я обичаш.

Камерата отново показва Мерием. -Тази връзка трябва да приключи, казва си Мерием. -Трябва да се отдалеча от теб. В противен случай Текин няма да се успокои.
Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975