Тв новини

Остани с мен: Безкрай – Епизод 48 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 48 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Гопика се противопоставя на Прия за парите и я обвинява, че е излъгала, че са били в колата. Първоначално Прия се преструва, че е било на шега, което предизвиква напрежение. Митхила се намесва, като обещава да даде на Гопика парите, които Прия ѝ дължи. Гопика си тръгва.

По-късно Прия се извинява на Митхила за ситуацията и Митхила се прави, че ѝ прощава. Те решават да не излизат, както е планирано. Прия изпитва облекчение, вярвайки, че Гопика и Митхила нямат скрити планове срещу нея.

Гопика изразява загриженост за здравето на Митхила. Митхила е изненадана от действията на Прия и оценява подкрепата на Гопика. Те планират да издържат на тази ситуация до следващия ден, когато нещата ще се нормализират.

Пристига Сакшам, който изразява гнева си от действията на Прия. Митхила се опитва да го успокои, но Сакшам остава бесен и си тръгва. Гопика се притеснява, че Сакшам може да провали плана им, и настоява Митхила да го последва и да се намеси.

Сакшам се изправя срещу Прия, ядосан от действията ѝ спрямо Митхила. Прия се преструва на невинна, твърдейки, че не знае как се е заключила вратата на колата и е отишла да търси ключовете, когато е разбрала, че Митхила е в капан. Пренебрегвайки обясненията на Прия, Сакшам насила я измъква от къщата.

Митхила се появява и Сакшам изисква от нея да изгони Прия. Прия усеща възможност и решава да я използва в своя полза. За нейна изненада обаче Митхила я прегръща и заявява, че Прия няма да си тръгне, защото тя е снахата на къщата.

Сакшам обвинява Прия за това което е преживяла, но Митхила защитава Прия, заявявайки, че всеки би могъл да направи същата грешка. Тя настоява, че Прия не е виновна, и моли Сакшам да ѝ се извини. Митхила също така подчертава важността на предстоящия ден, убеждавайки Сакшам да се извини на Прия. Сакшам, осъзнавайки значимостта на ситуацията, се извинява на Прия. Той обеснва изблика си на ярост с важността на Митхила в живота му.

Прия прощава на Сакшам за избухването му, а Сакшам обещава да не повтаря действията си. Прия с нетърпение очаква регистрацията на брака им на следващия ден, като обляга глава на рамото на Сакшам. Сакшам обаче тайно знае, че това ще е последният ден от съвместния им живот. Гопика изразява облекчение и благодарност към Бог, че всичко върви по план.

Семейство Моди подготвят сценария за плана на следващия ден. Сакшам напомня на Гопика, която ще изпълни ролята на служителя, който ще регистрира брака да не допуска грешки. Гопика закача Сакшам, че едва не е застрашил плана им с по-ранната си реакция към Прия. Сакшам закачливо я нарича сладка. Те репетират диалозите си и Аши доброволно се съгласява да играе ролята на Прия, а Сакшам – себе си.

По време на репетицията Аши предполага, че Прия със сигурност ще прочете документите, което кара членовете на семейството да се притесняват за плана си. Митхила предлага план за отвличане на вниманието, като предлага да придружи Прия и да я помоли да позира за снимки, докато подписва документите. Членовете на семейството се съгласяват с облекчение. Гопика изразява загриженост какво ще правят, ако планът не проработи, което кара Сакшам да спомене резервен план, включващ Чираг. Чираг разиграва сценарий, в който иска да се регистрира, преди бъдещите му свекърви да го открият, а Кешав и Минал се присъединяват, репетирайки ролите си. Въпреки подготовката си Гопика и Митхила остават притеснени, като подчертават необходимостта да бъдат подготвени за всяка ситуация, предвид непредсказуемото поведение на Прия.

Членовете на семейството се съгласяват да не прекаляват. На следващия ден Чираг напомня на всички да се държат нормално. Те потискат усмивките си, когато се появяват Сакшам и Прия, развълнувана, че ще регистрират брака си. Гопика случайно се сблъсква с Прия, която ѝ се скара, но бързо ѝ прощава, като го обяснява с щастието си. За изненада на всички Прия обявява, че членовете на семейството ѝ ще я придружат до службата за регистрация.

Гопика се притеснява как ще се извинят, без да събудят подозренията на Прия. Прия ги моли да дойдат с нея, но всички се оправдават, обърквайки Прия. Гопика заявява, че членовете на семейството са планирали изненада за нея, което радва Прия. Тя предлага да празнуват по-късно през деня и тръгва със Сакшам. Митхила също ги придружава.

Гопика моли семейство Моди да тръгнат към службата за регистрация, като ги уверява, че ще ги последва, след като се погрижи за Субхадра. Те се съгласяват и тръгват. Гопика се втурва в стаята на Субхадра, шокирана от нараняванията ѝ, и разпитва какво се е случило. Субхадра е объркана за това коя е Гопика и я пита защо се грижи за нея. Загрижена, Гопика вика Джумки за помощ и когато вижда, че Субхадра губи съзнание, Джумки помага на Гопика да я заведе в болницата. Чираг се подготвя за техния план.

Кешав пристига маскиран и Чираг го хвали. Чираг съобщава на Кешав, че Минал и Аши също се подготвят за ролите си. Аши изразява съмнение относно способността им да се справят. Минал я уверява, че Прия няма да ги разпознае, защото ще покрият лицата си с воали и шалове. Гопика разпитва лекаря за състоянието на Субхадра.Той казва, че тя ще се оправи. Междувременно Сакшам, Прия и Митхила са на път към офиса за регистрация.

По време на пътуването с колата Прия докосва ръката на Сакшам и се усмихва. Сакшам се принуждава да се усмихне в отговор. Митхила с нетърпение очаква успеха на плана им да направи Гопика отново своя снаха. Чираг се чуди защо Гопика все още не е пристигнала. Лекарят съобщава на Гопика, че Субхадра се нуждае от операция. Гопика осъзнава, че е оставила телефона си вкъщи и се притеснява как да информира Сакшам и семейството.

Чираг и останалите наблюдават от прозореца как Сакшам, Митхила и Прия пристигат в офиса. Чираг е притеснен от отсъствието на Гопика и се опитва да ѝ се обади, но тя не отговаря, което го кара да се разтревожи още повече. Прия разпитва Сакшам защо е посетил офиса предишния ден. Митхила пита Прия същото. Междувременно Чираг и останалите са притеснени и искат да ги спрат, преди Прия да открие истината. Те изпращат съобщение до Митхила, в което ги молят да не влизат и обясняват, че Гопика все още не е там.

На рецепцията на болницата Гопика иска разрешение да използва телефона, но медицинската сестра я уведомява, че той не работи. Пристига друга медицинска сестра, която иска подписа на Гопика, за да започне операцията на Субхадра. Гопика подписва формуляра, а след това се притеснява как ще стигне до офиса и какво се случва в нейно отсъствие.

Митхила информира Сакшам за съобщението, което са получили, а след това се преструва, че изпитва болка, което кара Прия да спре. Митхила моли Прия да ѝ помогне.

Междувременно лекарят съобщава на Гопика, че имат нужда от кръв, а кръвната група на Субхадра е рядка. Гопика предлага да дари кръв, а лекарят я пита дали е роднина на Субхадра, тъй като близките роднини често имат една и съща кръвна група. Гопика се чуди за връзката си със Субхадра, тъй като не я е срещала преди.

Прия и Сакшам продължават да играят, като Сакшам симулира гняв, когато Прия казва, че Митхила се преструва, че я боли. Прия пояснява, че не е искала да каже това и ги призовава да побързат, защото закъсняват. Тя моли Сакшам да купи мехлем за Митхила и той неохотно се съгласява, като решава да разбере какво се случва.

Чираг и останалите се притесняват, че Гопика все още не е пристигнала. Междувременно Прия получава обаждане от чичо си, който ѝ казва, че е в офиса за регистрация, което я обърква. Преди да успее да каже повече, Митхила я вика на помощ, затова Прия прекъсва разговора и се втурва да помогне на Митхила. Чичото става подозрителен и решава да проучи ситуацията, като си тръгва от истинския офис.

Рамила забелязва Гопика в болницата и се пита за присъствието ѝ там. Гопика отговаря грубо и влиза в стаята на Субхадра, за да дари кръв. Рамила остава да се чуди за ситуацията. Междувременно чичото пристига в офиса за регистрация, но Сакшам и Митхила успяват да го скрият от погледа на Прия. Чираг и Кешав го отвеждат в една стая, където той с шок открива, че семейство Моди са се преоблекли, за да измамят Прия. Той възнамерява да се разкрещи, но те го връзват, като му закриват устата и очите.

Гопика, докато дарява кръв, усеща странна връзка със Субхадра. Тя решава да тръгне към службата за регистрация, след като дари достатъчно кръв.

Когато Прия се отправя към офиса, Сакшам подава сигнал на актьор, който пресреща Прия, съобщавайки ѝ, че служителят все още не е пристигнал, затова трябва да изчака. Рамила се опитва да види какво прави Гопика, но служител я спира, подчертавайки, че е важно да се уважава личното пространство на другите.

Прия предлага да отидат в семейния съд, за да регистрират брака си, но Сакшам предлага да изчакат до следващия ден и обяснява, че отиването в по-голям офис би означавало по-дълго чакане. Прия обвинява Гопика за забавянето и обмисля да уведоми чичо си, но Сакшам и Митхила се намесват, оставяйки Прия да се чуди защо те винаги имат готови отговори и обяснения. Митхила се притеснява за Гопика и решава да отиде да разбере какво се е случило с нея.

Лекарят съобщава на Гопика, че кръвопреливането е приключило, но трябва да я наблюдават известно време. Гопика благодари на лекаря, а след това му казва да държи под око Субхадра, обяснявайки, че тя трябва да отиде някъде другаде. Тя размишлява върху желанието си да остане със Субхадра, но знае, че трябва да отиде при Сакшам.

Сакшам моли Прия за помощ, за да заведе Митхила до колата. Междувременно в болницата Рамила е твърдо решена да разбере на кого Гопика е дарил кръв и е шокирана да открие, че това е била Субхадра. Гопика се преоблича като служител в службата за регистрация. Между Чираг и актьора възниква спор за дневната заплата на артиста. Всички забелязват, че Прия и Сакшам напускат офиса заедно с Митхила. Гопика, в маскирания си вид, влиза в офиса. Актьорът пресреща Прия и ѝ съобщава, че чиновникът е пристигнал, което прави Прия щастлива. Прия изразява намерението си да подпише документите още същия ден.

Прия влиза в офиса и се втренчва в Гопика. Гопика прави забележка на актьора, че я е издърпал от важно събитие в офиса, когато всички са в отпуск, и го пита защо я е забързал. Той обяснява, че Прия и Сакшам заминават за медения си месец на следващия ден, което кара Гопика да критикува младото поколение. Прия съобщава на Гопика, че вече я е видяла. Гопика обижда Прия и ѝ нарежда да подпише документите и да си тръгне.

Когато Прия взема документите, тя шокира всички, като решава да ги прочете. Митхила предлага на Прия да позира за снимки, но Прия настоява първо да прочете и да подпише, което изнервя всички. Гопика подчертава липсата на време и настоява Прия да подпише бързо. Прия поставя под въпрос бързането на Гопика и това, че не ѝ позволява да прочете документите. Чираг и Аши влизат и заявяват намерението си да регистрират брака си, преди семействата им да ги разделят.

Кешав влиза маскиран в стаята, размахвайки пистолет. Чираг и Аши бързо се скриват. Кешав заплашва Прия. Кешав приближава Чираг и Аши до Прия и те влизат в остър спор. Гопика се намесва, казвайки на актьора, че днес ще се проведе само една регистрация, и ги моли да решат.

Чираг твърди, че това ще бъде тяхната регистрация, но Прия настоява, че нейното име е вписано в документа, така че ще бъде нейното. Тогава тя решава да прочете документите. Минал пристига маскирана и настоява, че Кешав трябва да одобри брака на сина им с чужденка, като изтръгва документа от Прия. Прия го грабва обратно. Гопика поставя десетсекундно обратно броене, като предупреждава, че ще си тръгне, ако не вземат решение и не подпишат документа. Чираг и останалите се разполагат близо до вратата. Сакшам настоява Прия да подпише, когато Гопика започва да брои. Прия се кани да подпише, когато чува шум от шкафа.

Актьорът обяснява, че това е кучето, което Прия е видяла предишния път. Прия подписва документите, с което прави всички щастливи. Гопика взема хартията, преструвайки се, че документът се е развалил заради хаоса, и се кара на Прия, като я моли да подпише друг документ. Този път тя представя документите за развод на Прия. Прия се съгласява да подпише, но чичо ѝ внезапно излиза от шкафа, шокирайки всички. Той ругае Прия за това, че сляпо се е доверила на семейство Моди, а след това разкрива истинските им планове. Прия остава смаяна, а чичо ѝ поздравява Гопика.

Прия е шокирана и иска да разбере какво се случва. Гопика разкрива, че именно тя е предала семейство Моди и Сакшам, като е придобила собственост върху петдесет и един процента от имота, карайки Прия да подпише документите. Прия се вбесява и се заклева да си върне на Гопика. Тя разпитва семейството и ги пита защо са я предали по този начин. Прия се обръща към Сакшам с надеждата, че той ще отрече да знае каквото и да било за ситуацията, но Сакшам се усмихва. Чичото се кара на Прия, че се е доверила на Сакшам.

Когато Прия прави заплашителна крачка към Гопика, Сакшам се намесва и предупреждава Прия. Прия се заяжда със Сакшам за уверенията му и първата им нощ заедно, търсейки успокоение. Гопика и Сакшам обаче обединяват усилията си, за да обяснят как са измамили Прия. Митхила съобщава на Прия, че никой в семейството никога не я е приемал и е време тя да си тръгне, като подпише документите за развод. Семейство Моди застава до Сакшам и Гопика, съгласявайки се с решението. Сакшам настоява Прия да подпише документите и да го остави на мира. Прия обаче е твърдо решена да не се поддава и отказва да подпише документите за развод, като се заклева да накара всички да си платят за това, което са ѝ причинили, и да ги унищожи.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.