Тв новини

Остани с мен: Безкрай – Епизод 34 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 34 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Сакшам е фалшиво обвинен в прелюбодейство след като се появява клип, в който води Прея до легло. Една дама предлага да го накажат, като почернят лицето му. Сакшам се защитава, като заявява, че е бил в хотел за бизнес среща с Прия. Когато Прия се поболяла, той е взел стая за нея, а когато тя изпаднала в безсъзнание, я завел в там. Сакшам оспорва обвиненията и ги призовава да попитат Прия. Прия потвърждава разказа на Сакшам, като твърди, че видеото е опит да го унижат.

Въпреки медийния натиск Гопика подкрепя Сакшам и семейството му, като настоява, че ще продължи да стои до него. Гопика държи ръката на Сакшам и се заклева да носи символите на връзката им завинаги. Тя изразява доверието си към Сакшам и обещава да открие и накаже отговорните за фалшивите обвинения. Тази декларация за подкрепа носи щастие на Сакшам и семейството.

В къщата Сакшам, Митхила и Кешав благодарят на Гопика за лоялността ѝ. Членовете на семейството се чудят кой може да стои зад злонамерения план. Прия признава, че тя е отговорна за измислените обвинения. Това разкритие шокира всички присъстващи.

Митхила е озадачена от думите на Прия. Прия се преструва, че е объркана от ситуацията, и се прави на невинна. Гопика успокоява Прия и я уверява, че скоро ще разкрият истината. Чичото на Прия влиза в стаята и съобщава на всички, че обществото се е нахвърлило върху тях заради участието на Прия във видеото. Гопика предлага на Прия да се настанят временно, с което Митхила се съгласява, за да защити репутацията на Сакшам.

Гопика уточнява, че Прия ще остане при тях, докато чичото се върне у дома, за да се справи с проблемите на обществото. Прия и чичо ѝ са изненадани от решението. След това Гопика отвежда Прия в стаята на прислугата, което ядосва Прия. Тя заплашва, че ще разкрие поведението на Гопика пред Сакшам.

Гопика предизвиква Прия да каже на Сакшам, докато тя самата ще го информира за лъжите на чичото. Тя съветва Прия да помисли защо е накарала чичо ѝ да си тръгне и подчертава, че Прия ще трябва да се справи сама със ситуацията. Прия отговаря уверено, като предполага, че има опит в подобни манипулации.

Прия се подиграва на Гопика, твърдейки, че Гопика е нова в тази „игра“ и че тя може сама да се справи с нея. Гопика спокойно потушава огъня и насърчава Прия да не бъде толкова самоуверена, преди да напусне стаята.

На следващия ден в офиса един служител показва на Гопика как да използва лупа, за да идентифицира диамантите, които се нуждаят от полиране. Гопика се опитва да го използва върху диамант, но се затруднява да види ясно. Сакшам забелязва това от разстояние и предлага да помогне, но Гопика сигнализира, че е добре. Прия се дразни и изпраща на Гопика съобщение, в което намеква, че тя не заслужава позицията, в която се намира.

Гопика взема назаем лупа от друг служител и разбира, че Прия е подправила лупата ѝ. Подозрителна, Гопика забелязва, че Прия изглежда притеснена, докато гледа телефона си. Гопика решава да я проследи и чува как Прия се уговаря да се срещне с някого в складовото помещение. Гопика записва разговора с телефона си. В складовото помещение Прия се кара на репортера за нетърпението му, подава му пари и си тръгва.

След като преглежда видеозаписа, Гопика с ужас установява, че записът е неясен. Смехът на Прия отеква, докато тя се подиграва на Гопика, разкривайки, че умишлено я е въвела в заблуда, и заявявайки, че е способна да се справи сама със ситуацията. Гопика осъзнава, че трябва да предприеме действия, и се вглежда в екрана на телефона си, внезапно шокирана от нещо, което вижда във видеото.

Прия се подиграва на Гопика, разкривайки, че е знаела, че я следят, затова умишлено е заблудила Гопика за мястото на срещата. Тя настоява Гопика да изтрие видеото и си тръгва. Гопика гледа видеото и е шокирана да види как мениджър тормози служител. Възмутена, тя излиза от помещението на магазина и става свидетел как мениджърът инструктира тормозения служител да се държи нормално.

Гопика се изправя срещу управителя и го удря пред всички. Управителят е изненадан и поставя под въпрос действията ѝ. Гопика го обвинява в тормоз и насърчава служителката да говори открито. Служителката се колебае, но Гопика я подтиква да не мълчи и да събере смелост да удари мениджъра, както е направила тя, за да разкрие неправомерното му поведение.

Като си спомня за тормоза от страна на мениджъра, служителката го удря силно. Другите служителки също осъждат поведението на мениджъра. Гопика им предлага да вземат нещата в свои ръце. Групата жени се приближава до управителя, което го шокира. Идва Сакшам. Управителят твърди, че е невинен, и заявява, че Гопика отправя неверни обвинения.

В отговор Гопика представя на Сакшам уличаващото видео, което го кара да се ужаси. В отговор Сакшам удря управителя и нарежда на служителите да го държат отговорен, докато пристигне полицията. Служителите започват да се противопоставят физически на управителя. Намесват се охранителите и извеждат управителя от мястото на инцидента.

Аши влиза в кухнята и се оплаква от способностите на Гопика да приготвя чай. Тя арогантно сяда на кухненския остров и се опитва да заповядва на Гопика, но отношението ѝ се променя, когато вижда, че там е Митхила, а не Гопика. Митхила се кара на Аши, заявявайки, че тя трябва да помага на Гопика, вместо да ѝ заповядва. Пристига Чираг и пита къде е Гопика. Митхила обяснява, че Гопика е отишла в офиса със Сакшам. Аши е шокирана и омаловажава способностите на Гопика.

Митхила уточнява, че Гопика е отишла в офиса, за да се учи, именно защото все още не е придобила тези знания. След това Митхила възлага на Аши отговорността да се справя с домакинските задачи и си тръгва. Сакшам разпитва служителите си защо не са го информирали за тежкото си положение по-рано. Служителите изказват благодарност на Гопика за това, че ги е освободила от заплахите и злоупотребите на управителя. Гопика се усмихва в отговор. Сакшам решава да създаде комитет, в който служителите да изразяват подобни притеснения, и назначава Гопика за ръководител на комитета.

Прия е разтревожена, осъзнавайки, че действията ѝ неволно са довели до новопридобитата популярност на Гопика. Гопика нарежда на служителите да се върнат на работа, а Сакшам се подготвя да отиде в офиса си. Прия обаче го спира и предлага незабавно да наеме нов мениджър. Тя го подканя да обсъди това с отдел „Човешки ресурси“. Сакшам отговаря на опасенията на служителите и заявява, че те наистина имат нужда от мениджър. Прия стои до него с видимо задоволство.

Сакшам шокира Прия, като обявява, че Гопика ще бъде новият мениджър. Прия протестира, настоявайки за квалифициран магистър по бизнес администрация, а не за необразован човек като Гопика. Сакшам хвали Гопика, посочвайки последствията от действията на предишния мениджър и заявява, че Гопика е подходящ за тази роля. Той предлага длъжността на Гопика, която се съгласява при условие, че ще има собствен офис до неговия. Това решение вбесява Прия и тя се втренчва в Гопика. Сакшам приема условието на Гопика и си тръгва.

Гопика се усмихва на реакцията на Прия. По-късно в стаята си Прия се преструва, че плаче, когато вижда Сакшам да се приближава. Тя обяснява на Сакшам, че хората я наричат безхарактерна, което причинява много болка на нея и на чичо ѝ. Сакшам я утешава, като обещава скоро да изчисти името ѝ. Прия се чувства разочарована, тъй като Сакшам не прави нищо друго освен да я утешава. Тя излиза от стаята, като възнамерява да инициира по-близко общуване.

Тя чува как Сакшам организира вечеря на свещи на поляната, като казва, че тя е за него и приятеля му. Зарадвана, Прия предполага, че е за нея, и не може да повярва, че Сакшам прави това. Тя се подготвя за вечерята в черна рокля, нетърпелива да прекара време със Сакшам.

Гопика също се подготвя за вечерята на свещи, развълнувана от предстоящото преживяване. Междувременно Митхила забелязва Кешав да носи чиния. Минала прикрива Кешав, твърдейки, че е чул звук и е отишъл да разследва. Митхила остава подозрителна заради изпотяването на Кешав и несъответствията в разказа им. Митхила решава да разкрие тайната им. Кешав се притеснява, че ако истината излезе наяве, това може да се отрази негативно на връзката на Сакшам и Гопика.

Прия е възхитена от красиво подредената вечеря. Тя наречена „Гопика“ от един сервитьор, което я вбесява. Сакшам пристига и пита защо Прия е там. Прия обяснява, че е чула разговора и е предположила, че е за нея. Сакшам пояснява, че всъщност е за него и Гопика. Той похвалва действията на Прия в офиса и обяснява, че вечерята е предназначена да симулира процеса на запознанство, сприятеляване, срещи и накрая сключване на брак – процес, който той и Гопика са пропуснали.

Гопика се приближава до моравата, излъчвайки щастие. Прия пита защо Сакшам е дал мястото си на Гопика, което го озадачава. Когато Гопика наближава, тя забелязва Сакшам и Прия, но се скрива, за да наблюдава ситуацията. Прия прегръща Сакшам и му изповядва любовта си, като оставя Сакшам шокиран. Гопика наблюдава от разстояние.

Прия признава любовта си на Сакшам, което кара Гопика да се разстрои, след като чува това признание. Сакшам, от друга страна, е изненадан от признанието на Прия и пояснява, че не я обича в отговор. Той подчертава, че е женен за Гопика и не изпитва романтични чувства към Прия. Прия се интересува от чувствата на Сакшам към Гопика и той обяснява, че макар да не я обича, я уважава и е решен да продължи брака им честно.

Гопика е доволна от отговора на Сакшам и смята, че той е доказал верността си към нея. Тя го хвали за честността му и за начина, по който се е справил със ситуацията. Прия разказва на Сакшам, че и тя се е преструвала на Радхика заради него и е държала на чувствата си въпреки липсата на взаимност от негова страна. Сакшам смята Прия за приятелка и признава помощта ѝ в труден момент.

Гопика осъзнава, че трябва да разкрие истината за Радхика пред всички. Прия обаче се отдръпва и заявява, че се е шегувала и не се интересува от Сакшам романтично. Тя напуска сцената, оставяйки Сакшам да се чуди къде е Гопика. Той ѝ се обажда.

Междувременно Аши изразява желанието си да започне собствен бизнес пред Митхила. Митхила поставя под въпрос намеренията ѝ, подозирайки ревност към Гопика. Аши отрича, но се затруднява да предостави подробности за бизнес плана си. Митхила я отхвърля и Аши си тръгва. От друга страна, Сакшам разпитва Гопика за отсъствието ѝ, на което тя отговаря, че вече е там.

Гопика най-накрая пристига на вечерята и застава пред Сакшам. Той я пита дали би искала да гледат филм и тя признава, че предпочита романтични филми. Сакшам ѝ подарява лещи и е пленен от външния ѝ вид без очила. Гопика е решена скоро да разкрие истината за Радхика на Сакшам, за да разреши ситуацията с Прия.

Прия се прибира в къщата и се чуди как Сакшам е могъл да я отхвърли заради някой като Гопика. Междувременно Минал забелязва, че Митхила спи, и донася храна на Кешав в кухнята, като му съобщава, че Митхила спи. Когато обаче Минал проверява отново, Митхила вече я няма. Тя открива, че и Кешав е изчезнал. Митхила влиза в стаята, където Кешав е отишъл с храна, но не намира никого там. Митхила е объркана от тези действия.

Гопика влиза в стаята на Прия и я пита защо изглежда разстроена. Прия отрича да е развълнувана, а Гопика намеква, че планира да разкрие истината пред семейството на следващия ден. Прия не е сигурна в намеренията на Гопика и я моли да ѝ обясни. Гопика предлага на Прия да помисли за това през нощта. Прия заплашва, че ако Гопика не успее да я изгони от къщата, Гопика ще трябва да напусне доброволно. Гопика приема предизвикателството на Прия.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.