Тв новини

Остани с мен: Безкрай – Епизод 32 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 32 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Аши и Прия са щастлива, че плана им проработва. Гопика е видимо опиянена. Тя моли Минал да изяде един сладкиш и да опише какъв е вкусът му. Кешав се ядосва и задава въпроси за ситуацията. Гопика се приближава до Кешав и настоява той да опита сладкото, което е приготвила. След това пита защо има двама Кешав и задава въпроси на Минал.

Чираг пита Гопика какво става с нея, а тя го смята за свой учител и изразява недоволството си от Сакшам. Тя става неспокойна и се движи из стаята. Гопика настоява Аши да изяде сладкиша и насила я нахранва. След това разговаря с Прия, като изразява убеждението си, че хората мислят негативно, въпреки че получават комплименти. Прия е изненадана от думите на Гопика и предполага, че тя си въобразява нещо. Митила моли Гопика да спре с поведението си.

Гопика влиза в конфликт с другите, и създава хаотична ситуация. Сакшам влиза в стаята и е ударен с предмет. Той е шокиран да види Гопика на масата, готова да танцува. Гопика започва да танцува пред всички, предизвиквайки безпокойство във всички, с изключение на Прия и Аши, които крият задоволството си. Гопика се опитва да танцува със Сакшам и сестрата на Митхила. Тя се дразни и я избутва настрани. Когато Гопика случайно попада в ръцете на Сакшам, той усеща алкохола върху нея и споделя това с Митхила. Митила предлага на Сакшам да отведе Гопика в стаята им, което той прави.

Митхила обяснява на сестра си, че поведението на Гопика е необичайно, и се извинява от нейно име. Тя иска прошка за действията на Гопика. Каката признава, че може да е стара, но не и наивна, и решава да вземе собствено решение относно ситуацията. Митхила приема решението, а Прия и Аши са доволни.

Сакшам отвежда Гопика в стаята им, където Гопика започва да се държи странно и нарича Сакшам сладък. Гопика казва на Сакшам, че е започнала да харесва думите му и го пита дали я харесва. Сакшам описва Гопика като невинна. Гопика моли Сакшам да танцува с нея, както предишната вечер, като изразява удоволствието си от прегръдката им.

Сакшам си спомня за прегръдката, която са споделили на срещата си, и се усмихва. Гопика изразява желанието си да избегне тази прегръдка и се отдръпва от него. След това тя шокира Сакшам, като иска целувка. Сакшам е изненадан и отказва, но Гопика настоява, че това е нейно право. Тя заплашва, че няма да влезе в стаята им, ако желанието ѝ не бъде изпълнено, и побягва. Сакшам я следва. Гопика се качва на една маса и моли Сакшам да я целуне пред цялото семейство.

Сакшам се опитва да вразуми Гопика и я моли да слезе, като обещава целувка по-късно. Прия се ядосва. Гопика губи равновесие и пада в ръцете на Сакшам, след което изненадва всички, като го целува по бузата. Сестрата на Митхила се ядосва, защото смята, че Гопика е преминала границата. Тя изразява разочарованието си от избора на Митхила и се пита защо тя е смятала, че Гопика ще бъде добра снаха. Прия и Аши крият усмивките си.

Гопика се кара за грубия тон на каката към Митхила и я пита дали иска да знае кой е нейният истински герой. Въпреки опитите на Сакшам да се намеси, Гопика се отдалечава от него и се приближава до Митила. Тя казва, че Митхила е нейният истински герой, на когото се възхищава и се чувства в безопасност около нея. След това Гопика пита защо тя обвинява Митхила за всичко. Тя насърчава сестрата да се усмихва повече за собственото си благополучие.

Сакшам настоява Гопика да дойде с него, но тя отказва. Гопика обяснява, че разбира защо леля му е ядосана на Митхила. Митхила е позволила на съпруга си да се ожени за друга, но това решение не е било лесно за нея. Минал, Митхила и Сакшам се разчувстват. Гопика споделя, че Митхила е позволила на Кешав да се ожени за собствената ѝ сестра Минал в името на семейното щастие. Минал осигурява на семейството желаното дете и всички са щастливи.

Чираг се усмихва и се разчувства. Митила сяда на дивана. Гопика разказва, че самата тя е напуснала Сакшам и се е прибрала у дома, но това не е било лесно решение. Тя изразява как само за ден е почувствала, че животът ѝ е приключил, но е променила решението си и се е върнала у дома, за да бъде със Сакшам. Гопика моли каката да си представи чувствата, през което Митхила трябвало да премине, докато е вземала решение да позволи на съпруга си да се ожени за друга.

Минал моли Гопика да мълчи и се извинява на сестра си от нейно име. Сакшам също поднася извиненията си. Каката признава, че знае какво решение трябва да вземе. След това се приближава до Гопика и я хвали, като шокира Прия и Аши. Тя нарича Гопика скъпоценен камък. Семейството е изненадано. Тя хвали Митхила за това, че е довела Гопика в семейството им. Тя признава, че благодарение на Гопика е осъзнала грешката си, че толкова дълго е била сърдита на Митхила, без да разбере какви жертви е направила Митхила за щастието на семейството.

Каката признава, че Гопика е тази, която наистина разбира борбите на Митхила. След това отива при Митхила, казва ѝ, че разбира болката ѝ, и я прегръща. Сакшам се разчувства. Прия и Аши изглеждат разстроени и ядосани. Прия обвинява Аши, че е измислила плана, но Аши прехвърля вината обратно върху Прия.

Митхила успокоява сестра си и я уверява, че е щастлива в сегашното им положение. Тя подчертава любовта и уважението, които получава в семейството, и смята всички деца. Митхила утешава сестра си, като ѝ казва да не се притеснява за нея. Каката настоява Гопика да потърси нейната благословия. Гопика внезапно припада, което предизвиква безпокойство сред членовете на семейството.

Сакшам отвежда Гопика в стаята им и семейството предполага, че Гопика може да е била дрогирана. Минал и Митила отхвърлят идеята, че Гопика би пила алкохол. Когато Гопика идва в съзнание, тя е объркана. Каката и другите я разпитват за нейното състояние и тя се извинява за поведението си, като обяснява, че не си спомня нищо. Каката предполага, че опияненото състояние на Гопика е разкрило някои истини.

Гопика настоява, че не е пила алкохол, и пристига Аши, която разкрива, че Гопика е изпила цяло шише сироп за кашлица. Гопика отрича това. Прия се преструва, че ѝ се кара. Объркването на Гопика нараства и тя се чуди как е станало.

По-късно каката подарява на Гопика верижка и разговаря с Митила, което показва, че връзката им се оправя. Митхила се опитва да убеди сестра си да остане, но тя си тръгва, като обещава да се върне. Гопика размишлява върху зачестилите инциденти в къщата и подозира, че някой стои зад тях.

На следващия ден Гопика се заема с домакинските задачи. Тя се качва на стълба, за да поправи вентилатор, и едва не пада, но Сакшам я спасява. Гопика се опитва да разпита за действията ѝ в нетрезво състояние, но Сакшам избягва темата. Когато Гопика се приближава до хола, Прия манипулира вентилатор, за да създаде потенциално опасна ситуация. Гопика влиза в хола, без да знае за действията на Прия.

Прия съобщава на чичо си, че иска ветрилото да падне върху конкретен човек. Той изразява загриженост за свързаните с това рискове и отказва да излезе от стаята. Гопика влиза в стаята и се опитва да въвлече чичото в играта, като му обяснява, че всички трябва да участват. Той изразява колебание заради намеренията на Прия, но Гопика го насърчава да се включи.

Сакшам води Митила в хола и Гопика съобщава, че семейството планира да играе игри. Всички се подготвят да играят, включително Кешав и Минал. Гопика сяда със Сакшам, Прия и чичо ѝ. Тя пита Сакшам дали си спомня постъпките ѝ, докато е била опиянена, на което той отрича да си спомня, потискайки усмивката си. Членовете на семейството продължават с играта.

Кешав и Минал са помолени да танцуват и те неохотно изпълняват танц заедно. Прия тайно моли работника да намали скоростта на вентилатора, тъй като се притеснява, че той ще падне. Гопика забелязва действията ѝ. По-късно, когато Кешав моли работника да увеличи скоростта на вентилатора заради изпотяването, Прия хваща чичо си и си разменя мястото си с него, като се разполага близо до вентилатора.

Сакшам шеговито пита кой е следващият, който ще играе, като използва думата „целувка“ и скрива усмивката си, когато Гопика го поглежда. Чираг моли Митхила да изпълни нещо и тя първоначално отказва, но след това разиграва диалог. Семейството оценява изпълнението ѝ. Гопика пита Сакшам за избора му на думи и той пояснява, че е използвал думата на хинди, а не на английски.

Чираг и Аши са помолени да се изиграят един друг, което води до хумористичен спор между тях. Въображението на Прия се развихря, като си представя как вентилаторът пада и наранява Кешав. В мисълта ѝ Минал обвинява Гопика и я удря. Чичо ѝ съветва Прия да спре да се усмихва и тя разбира, че това е било само нейното въображение. Тя се чуди защо вентилаторът все още не е паднал.

Сакшам разведрява обстановката, като разкрива, че просто се е шегувал с Гопика, че не си спомня действията ѝ. Гопика и Сакшам споделят момент.Семейството продължава да играе играта, а Чираг обяснява правилата на играта шаради.

Чираг избира „Обичам те“ като име на филма, който Гопика трябва да изиграе. Гопика първоначално се съмнява в съществуването на филма, но след като го изиграва, Сакшам правилно отгатва заглавието. Аши закачливо заявява, че тя и Чираг са най-добрите играчи, но Митила предлага Чираг да определи победителя, тъй като това е бил неговият план. Чираг обявява всички за победители и атмосферата остава лежерна.

Прия се прибира в стаята си и се пита как вентилаторът не е паднал, както тя е възнамерявала.Гопика влиза в стаята ѝ и предупреждава Прия да стои далеч от семейството ѝ, като разкрива, че знае намеренията и действията на Прия. Гопика казва на Прия, че няма да се поколебае да предприеме действия, ако тя продължи да вреди на семейството ѝ.

Гопика манипулира Прия да застане на грешното място, в резултат на което вентилаторът в стаята на Прия пада. Прия се опитва да се прави на невинна. Гопика остава решителна и уверена.

Сакшам подготвя изненада за Гопика в тяхната стая, но не може да я открие.Той я търси в различни стаи, чудейки се къде може да е тя.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.