Тв новини

Остани с мен: Безкрай – Епизод 31 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 31 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Гопика си мисли за вечерта, която ще сподели със Сакшам. Чувства се благодарна и благодари на Бог за предоставената възможност. Митхила прави комплимент за външния вид на Гопика и предлага да остави косата си пусната, което Гопика оценява. Гопика възнамерява да потърси благословията на Митхила, но Митхила настоява, че не трябва да докосва краката ѝ, тъй като тя ѝ е като дъщеря. Митхила благославя Гопика.

Сакшам се присъединява към тях и Митхила хвали красотата на Гопика. Тя е заинтригувана от видимото притеснение на Сакшам. Сакшам разкрива, че в ресторанта, който е резервирал, е имало пожар в кухнята, в резултат на което резервацията им е отменена. Митхила казва, че ще намери алтернатива и излиза стаята. Сакшам и Гопика си разменят погледи.

Междувременно Прия обсъжда потенциалната самоличност на изнудвача с чичо си, подозирайки някого от семейството. Чичо ѝ отхвърля тази идея, но Прия настоява, че е замесен някой от семейство Моди.

Митхила организира изненадваща вечеря за Сакшам и Гопика в дома им. Гопика и Сакшам са възхитени от приготовленията и признават усилията на Митхила. Докато двойката се наслаждава на вечерята си, Чираг и Аши тайно помагат на Митхила да създаде атмосферата.

Прия се изправя срещу изнудвача и избухва сбиване. Тя успява да обездвижи човека и открива, че изнудвачът е Аши, което я шокира.

По време на вечерята Гопика и Сакшам се сближават. Те шеговито разменят истории и откриват общи черти помежду си. С напредването на вечерята те споделят лични анекдоти, като разкриват любимия си цвят, песен и др. Връзката им става все по-силна и в крайна сметка те танцуват заедно, споделяйки нежна прегръдка.

Докато танцуват, и Гопика, и Сакшам преживяват интроспективни моменти, осъзнавайки нарастващите си чувства един към друг. Гопика се моли връзката им да се задълбочи, а Сакшам размишлява върху концепцията „противоположностите се привличат“.

Прия е шокирана, когато вижда как Сакшам и Гопика се прегръщат. Тя смята, че е несправедливо те да са толкова близки, когато Сакшам е трябвало да бъде с нея. Тя решава да направи нещо.Сакшам и Гопика се разделят и Сакшам споменава, че са си прекарали чудесно.

Междувременно Прия размишлява как е щяла да бъде на мястото на Гопика, ако Аши не я е разсейвала. Тя се пита защо Аши се е държал така с нея. Гопика изказва благодарност на Митхила за изненадата и забелязва притесненото поведение на Митхила. Митхила обяснява, че се притеснява, че щастието им няма да трае дълго, вероятно заради неотдавнашния инцидент, при който някой е влязъл в къщата въпреки мерките за сигурност.

Гопика се опитва да успокои Митхила, но притесненията ѝ продължават. Тя се страхува, че предстои нещо лошо, и не може да се отърси от притесненията си. Тя разказва на Гопика за инстинктите си и се притеснява от инцидент, при който някой я е ударил. Тя казва, че дори при цялата охрана някой е успял да влезе в къщата им, и се страхува от евентуалните последствия.

Прия се изправя срещу Аши, която е вързана от чичо ѝ в склада. Прия обсъжда вариантите, които имат с Аши: ако я освободят, тя може да разкрие истината за тях; ако я държат в плен, Чираг може да я намери и да ги разобличи.

Чичото предполага, че Аши може да има какво да им каже. Прия се притеснява, че ако разпечатат устата на Аши, тя може да привлече внимание, като крещи. Въпреки това, след настояването на чичото, Прия сваля лепенката и Аши веднага започва да вика. Прия я успокоява и настоява тя да говори само истината. Аши се съгласява да го направи.

Докато това се случва, Чираг търси Аши. Прия отново сваля лепенката и Аши разкрива истинските си намерения. Тя признава, че е на тяхна страна и иска да забие клин между Сакшам и Гопика. Чираг, който притежава половината от имота, пренебрегва бизнес задълженията си заради Гопика. Целта на Аши е да отстрани Гопика от живота на Сакшам, за да придобие контрол и да преследва собствените си цели.

Първоначално Прия и чичо ѝ са скептични, но започват да вярват на обясненията на Аши. Точно когато се съгласяват да се присъединят към Аши, пристига Чираг и разпитва Аши защо е там.

Аши обяснява на Чираг, че е искала да провери дали той ще се тревожи за нея, и след като получава отговор, заявява, че ѝ се спи, и си тръгва, оставяйки Чираг в недоумение.

На следващия ден Митхила развълнувано инструктира работник за почистването и организацията на вечерята. Гопика разпитва за напрежението ѝ, но Митхила обещава да обясни по-късно и след това търси освежител за стаята.

Гопика предлага да го донесе, но в крайна сметка започва да кашля. Сакшам ѝ осигурява лекарство, което я прави щастлива. Гопика споделя объркването си от поведението на Митхила със Сакшам, който се обръща към Митхила за обяснение. Минал също разпитва Митхила, която разкрива, че по-голямата им сестра се очаква да ги посети.

Митхила се кара на работник, че не е сменил цветята, което кара Аши да предложи помощ. Гопика решава да смени водата в храма. Аши отговаря на почукването на вратата и се изправя срещу някой, когато тя смята за неканен гост – каката на Митхила. Тя веднага се кара на Аши. Суматохата събира членовете на семейството пред вратата. Митхила се опитва да докосне краката на кака си, но тя отказва и обижда Аши. Митхила се извинява от името на Аши, но каката продължава да се подиграва, което разстройва Митхила.

Минал търси благословия от кака си. Аши се извинява. Сакшам и Чираг също приемат благословия от леля си. Каката разпитва за съпругата на Сакшам и Гопика пристига, за да получи благословията ѝ. Тя не харесва Гопика. Настроението на каката се влошава, но семейството я убеждава да остане. Митхила инструктира персонала да се погрижи за съвършенството в обслужването на кулинарните предпочитания на сестра ѝ.

Гопика разпитва Митхила за поведението на кака ѝ към нея. Митхила разкрива, че тя се е противопоставила на плановете за брак между Минал и Кешав заради проблема с децата. Гопика се чуди защо тя общува нормално с Кешав и Минал въпреки разногласията им. Митхила споделя спомените си за кака си от детството и желанието си да оправи отношенията им. Гопика уверява Митхила, че тя скоро ще ѝ прости. Митхила моли Гопика да приготви любимия сладкиш на сестра ѝ. Междувременно Прия и Аши наблюдават от кухнята.

Чираг се шегува с Гопика, че трябва да учи. Тя му казва, че трябва да направи десерт. Сакшам влиза в кухнята и пита за разговора им, свързан с ученето и учителите. Чираг се шегува, че учи Гопика на английски. Сакшам си спомня за минала случка, когато е смъмрил Гопика заради влошеното здраве на Митхила. Той се извинява на Гопика за поведението си в онзи ден и обяснява, че е го разбира, но подчертава важността на изучаването на английски език. Сакшам предлага да научи Гопика на азбуката, с което Чираг се съгласява и дори предлага Сакшам да поеме задачата.

Междувременно Прия споделя плана си с Аши. Аши се съгласява, тъй като и тя е имала подобна идея. Двете започват да спорят за това кой да бъде лидер на техния отбор, като всяка от тях си присвоява тази роля. Чичото на Прия се намесва и решава да бъде лидер. Аши и Прия възразяват и той ги моли да пропуснат тази дискусия и да споделят плана си. Те си разменят усмивки и продължават с плана си.

Рамила подава на Теджал листче с рецептата за кхер, но Теджал казва, че ще ѝ трябват час-два, за да го приготви както трябва. Рамила се съгласява да изчака и си мисли за заема, който си е осигурила, като е дала косата и ноктите си. Теджал вярва, че планът ѝ върви добре и че ще се радва на резултата.

Сакшам и Гопика работят заедно, за да направят сладкиш във формата на буквите „S“ и „G“. Сакшам закачливо напътства Гопика, а тя го поглежда с усмивка и обич. Сакшам се интересува от кашлицата на Гопика и тя изразява мнение, че сиропът, който ѝ е дал, ѝ е помогнал. Той шеговито коментира, че си е помислил, че тя е изпила цялата бутилка. Когато Сакшам се готви да си тръгне, Гопика му благодари, че я е научил на азбуката, и той ѝ отговаря с усмивка, преди да излезе.

Рамила се прибира вкъщи с развалени грим и коса, което изненадва Теджал. Теджал разпитва за външния ѝ вид, а Рамила я обвинява, че е разменила парите в чантата ѝ за бели хартии. Теджал си спомня как е взела парите на Рамила и ги е заменила с бели хартийки, но избягва въпросите на Рамила. Тя отхвърля запитванията с думите, че ще обясни по-късно, и се съсредоточава върху подготовката на фотосесията си.

Прия и Аши влизат в кухнята с кутия бонбони и с изненада откриват, че Сакшам и Гопика са направили бонбоните във формата на буквите „S“ и „G“. Аши се притеснява как ще разменят тези романтични бонбони с обикновените. Прия се дразни от коментарите на Аши за романтиката и смята, че Гопика е променила значително Сакшам.

Те решават да направят S и G сладки, за да запазят външния вид. Докато правят сладкиша обаче, той случайно попада сред другите сладкиши. Минал влиза и поставя под въпрос действията им. Тя им предлага първо да обядват преди да ядят сладки и ги извежда от кухнята.

Рамила се противопоставя на Теджал за това, че е използвала парите за своята фотосесия. Теджал отбягва въпроса, заета с фотосесията си. Сакшам запознава Прия с леля си. Гопика пристига със сладкиш, който лелята коментира, че обича да яде след обяд. Гопика приписва знанието си за предпочитанията на лелята на Митхила. Тя хвали Гопика и изяжда сладкиша. Митхила се моли, а смесените реакции на лелята към сладкото объркват стаята. Тя хвали Гопика и се подиграва на Митхила, което предизвиква смесица от емоции сред членовете на семейството.

Сакшам се оправдава, за да излезе от стаята, твърдейки, че нещо е попаднало в окото му. Гопика започва да се усмихва неочаквано, оставяйки всички в недоумение. Прия и Аши са въодушевени, осъзнавайки, че планът да дрогират Гопика им е проработил. Гопика се шегува със Сакшам, като изненадва всички. След това Гопика шеговито пита Минал защо са две от нея, което предизвиква допълнително объркване. Прия и Аши са развълнувани.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.