Тв новини

Остани с мен: Безкрай – Епизод 29 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 29 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Прия разпитва Гопика относно мистериозно объркване с бутилки. Тя подозира, че бутилките са комбинирани поради грешка на Гопика, но Гопика настоява, че е използвала само една бутилка. Следва дискусия, по време на която Сакшам пита защо е напръскана грешната бутилка, ако Гопика е невинна. Прия защитава Гопика, като твърди, че тя не може да чете английски, което ескалира спора.

Сред хаоса се намесва Митхила, призовавайки всички да се успокоят и им напомняйки, че това е семеен въпрос. Вярата на Митхила в Гопика не се харесва на Сакшам, който изразява загрижеността си за здравето на майка си и обвинява Гопика за инцидента. Минал подчертава болестта на Митхила. Сакшам решава да наеме образована прислужница. Митхила се намесва и го моли да спре. Той заявява нежеланието си да направи компромис с нейното благополучие.

Аши отвежда Минал. Прия се прави, че се опитва да утеши Гопика. Митхила твърдо вярва в невинността на Гопика и предупреждава Прия да стои настрана от случая. Насаме Митхила уверява Гопика в нейното доверие.

Прия се извинява на Сакшам за това, че неволно е причинила скандал в дома му. Тя го разпита как се приспособява към живота с Гопика. Тя изразява загриженост относно тяхната съвместимост поради различното им образование. Сакшам обаче запазва мълчание по въпроса.

Гопика размишлява върху инцидента и решава да научи английски. Чираг й предлага да помогне. Тя предлага да си намери учител Чираг предлага сам да я обучава. Чираг се облича като професор и започва да преподава на Гопика. Аши е критична към действията му и вярва, че вместо това трябва да се съсредоточи върху семейния бизнес. Междувременно Гопика приготвя зелен чай за Сакшам, който първоначално отхвърля жеста й, но в крайна сметка го приема.

Сакшам горещо се моли за успеха на сделка, която е планирал за деня. Гопика, приготвя закуска и го кара да хапне, преди да тръгне. Междувременно Аши забелязва, че Сакшам е спал на дивана. Гопика потвърждава, че той все още е разстроен. Аши предлага план да направи Сакшам щастлив, надявайки се да изложи Гопика.

Гопика се опитва да се свърже с Сакшам, но той е във важна среща. Гопика се свързва с мениджъра и научава, че сделката на Сакшам е на ръба да бъде финализирана. Междувременно Рамила се оказва изправена пред необичайно предложение от банкера, който предлага да използва ноктите на Теджал като обезпечение за допълнителен заем. Рамила убеждава Теджал да подпише нещо, което изглежда като моделски договор, обещаващ слава и пари.

Сакшам се връща у дома и Гопика и семейството го изненадват с красиво декорирана къща, за да отпразнуват постижението му. Но истинската изненада се крие в плана на Гопика за Джаграта (религиозна церемония с пеене). Сакшам е уморен и Прия вижда това. Тя го убеждава да избягат от Джаграта и да се насладят на релаксираща вечер заедно. Двамата споделят момент с вино и разговор.

Обратно на Джаграта, светлините внезапно угасват, поставяйки предизвикателство за семейството. Въпреки това, Гопика и Митхила решават да продължат с церемонията, като използват свещи за светлина. По-ранната идея на Аши за запалване на свещи по време на Джаграта се оказва полезна. Междувременно Сакшам и Прия се сближават.

Гопика води церемонията за семейството си. Митхила пита къде е Сакшам, на което Гопика небрежно отговаря, че той може да е заспал поради умора. Митхила подтиква Гопика да го доведе и става ясно, че Сакшам не е там. На негово място има манекен, който предизвиква безпокойството на Гопика, докато тя трескаво търси изчезналия си съпруг.

Без знанието на Гопика и семейството, Сакшам прекарва времето си да пие с Прия. Докато си спомнят за студентските си дни, двамата се смеят и споделят спомени. Прия насърчава Сакшам да изрази чувствата си, дори ако те се отнасят до брака и живота му. Междувременно Аши също забелязва манекена и усеща, че нещо не е наред. Тя решава да информира Митхила за това.

Докато притесненията на Гопика ескалират, тя излиза да търси Сакшам. Семейството се притеснява. Сакшам се появява, твърдейки, че е говорил по телефона с клиент. Той се опитва да обясни отсъствието си с поредица от странни и комедийни извинения, но опита му се проваля. Митхила и семейството изразяват недоверието си. Гопика се опитва да прикрие съпруга си, заявявайки, че той може да е уморен. Семейството обаче остава подозрително, оставяйки ситуацията неразрешена. По-късно, Прия успокоява Сакшам и го хвали за актьорските му умения. Те споделят момент. Без да знаят, Гопика става свидетел на случката.

На следващата сутрин Гопика се изправя срещу Прия, настоявайки да говори с нея. Въпреки нежеланието на Прия, Гопика настоява да обсъдят събитията от предишната нощ. Баба вика Гопика. Прия остава сама в стаята и се натъква на мистериозно писмо.

Притеснена от съдържанието на писмото, Прия обмисля неговия произход и значението на разкритата тайна. Междувременно Сакшам се събужда с махмурлук, припомняйки си събитията от предишната нощ. Гопика пристига със закуска и се опитва да се справи със ситуацията, но Сакшам избягва разговора.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.