Тв новини

Остани с мен: Безкрай – Епизод 24 (Ето какво ще видим)


Гопика казва на Рамила, че Сакшам е неин съпруг и ще остане такъв завинаги. Митхила се съгласява с Гопика и ѝ казва, че иска да поговори с нея насаме. Рамила се притеснява, че Митхила е там, за да си върне Гопика. Междувременно Теджал казва на Виджей да не ѝ се обажда, защото може да ги хванат. Тя казва, че ще му се обади, когато е безопасно, и го моли да разбере положението ѝ.

Митхила казва на Гопика, че е щастлива да я чуе да казва, че Сакшам е неин съпруг. Тя добавя, че тя трябва да се бори за правата си, ако ги иска. Тя трябва да се бори за Сакшам по същия начин, по който се е борила, за да си сложи отново мангалсутрата. Митхила казва на Гопика, че плачът не е признак на слабост.

Гопика си спомня за срещата на Сакшам и Прия и казва на Митхила, че тя се чувства така, сякаш вече се е провалила, затова не знае за какво може да се бори. Митхила казва на Гопика, че ако се откаже още преди да е започнала да се бори, никога няма да успее. Митхила разбира през какво преминава Гопика и ѝ казва, че трябва да се бори за правата си, независимо от всичко. Тя казва, че Бог ще я подкрепи, ако започне да се бори. Гопика поглежда Митхила със сълзи на очи.

Рамила отвежда Митхила в стаята на Теджал. Митхила пита Теджал как е. Рамила се намесва и твърди, че Теджал е щастлива в дома на съпруга си. Митхила казва на Рамила, че е там, за да говори с Теджал, а не с нея. Рамила замълчава. Митхила казва на Теджал, че тя липсва на всички в семейството, и я пита как се чувства. Теджал казва, че не се интересува от драмите на Митхила и излиза от стаята.

Сакшам кара Прия. Тя му споделя, че майка ѝ е починала. Сакшам изразява съболезнованията си. Той пита за чичо ѝ и научава, че той се е разболял след смъртта на майка ѝ и сега не може да ходи. Сакшам предлага помощта си на Прия. Тя хваща ръката му и му благодари, но Сакшам се чувства неудобно и отдръпва ръката си. Прия кани Сакшам да дойде в дома ѝ, за да се срещне с чичо си, като казва, че той е самотен и че срещата със Сакшам може да го развесели. Сакшам се съгласява.

В стаята си Аши носи бижутата на Гопика. Чираг пита Аши защо носи бижутата на Гопика. Тя му отговаря, че ѝ липсва Гопика. Чираг предлага да посетят Гопика, ако тя им липсва. Аши смята, че Сакшам няма да позволи на Гопика да се върне в къщата. Митхила пристига и се кара на Аши, че е носи бижутата на Гопика. Аши и Чираг са шокирани от внезапната поява на Митхила.

Междувременно чичото на Прия танцува, но веднага се преструва, че не може да ходи, когато чува звук от отключване на врата. Той е видимо шокиран. Прия и Сакшам влизат в къщата. Прия помага на чичо си да седне както трябва и изразява разочарованието си от това, че едва не са ги хванали в измамата. Чичо ѝ я уверява, че е умен и контролира ситуацията. След това Прия представя Сакшам на чичо си. Чичо ѝ закачливо моли Сакшам за прегръдка и се шегува със златната му верижка.

Прия хвърля неодобрителен поглед на чичо си заради поведението му. Чичо ѝ започва да се занимава със Сакшам, споменавайки, че Прия често говори за него и бизнеса му. Той изразява загриженост за бъдещето на Прия и обсъжда желанието си тя да се омъжи. Той моли Сакшам да доведе съпругата си следващия път, когато се срещнат, като подчертава, че той е женен човек. По време на този разговор Сакшам наблюдава Прия и чичо ѝ.

Митхила се кара на Аши за това, че е носила бижутата на Гопика. Бабата и Минал се присъединяват към разговора. Митхила настоява Аши да махне накитите и да ги върне на място им. Аши изпълнява молбата на Митхила. Митхила смело заявява убеждението си, че Гопика ще се върне в къщата на следващия ден и ще пие чая си с тях, което шокира Аши и изненадва останалите членове на семейството.

Сакшам осъзнава, че не е информирал Митхила за срещата си с Прия. В момент на объркване той случайно се обажда на Гопика вместо на Митхила. Гопика е в стаята си и си спомня думите на Митхила. Сакшам ѝ разказва за срещата си с приятелката си от колежа Прия и я пита за някакъв документ. Гопика му казва къде е. Той осъзнава, че се е обадил на Гопика по погрешка и се извинява. Тя му казва, че не се чувства зле.

Митхила се обажда на пресата и съобщава, че е изгонила Гопика от къщата. Сакшам вижда видеото и настоява шофьорът му да се върне в къщата. Кешав вижда видеоклипа и отменя всичките си срещи. Гопика сервира храна на Рамила и Теджал. В новините говорят за Митхила и Гопика, което шокира всички. Читателят на новините твърди, че Митхила е пребивал Гопика с колан. Гопика е шокирана. Рамила и Теджал поглеждат към Гопика. Митхила казва на Бог, че прави всичко това, за да върне Гопика в къщата, и го моли за помощ.

Пред къщата на Моди се събира тълпа, която скандира срещу Митхила заради обвиненията срещу нея. Ситуацията става напрегната и Чираг се притеснява как да се справи с нея. Телефоните на Аши, Чираг и Минал започват да звънят с обаждания от медиите.

Митхила пристига и признава, че макар да не е упражнявала физически тормоз над Гопика, тя се е отнасяла зле с нея. Тя решава да излезе и да каже истината на медиите, което предизвиква паника сред членовете на семейството. Чираг иска той да се изправи пред медиите, но Минал и Аши го разубеждават, като се позовават на съображения за сигурност.

Вътре Бабата забелязва отсъствието на Митхила и всички са шокирани да открият, че тя е изчезнала. Рамила изразява огорчението си, че не може да се свърже с Аши, а Теджал е разстроен, че Чираг не отговаря на обажданията ѝ.

Междувременно Гопика гледа новините от кухнята и се моли за напътствие какво да прави. В къщата на Моди Митхила се моли на Бог, изразявайки надеждата си да използва тази ситуация, за да върне Гопика. Тя настоява Бог да накара Гопика да осъзнае важността си в домакинството и моли за помощ.

Чираг замисля план и моли Аши да излезе навън и да опровергае фалшивата информация за Митхила. Аши обаче се колебае, страхувайки се от реакцията на тълпата. Митхила влиза и признава, че именно тя е предоставила информацията на медиите, вярвайки, че това ще помогне за връщането на Гопика. Минал е вбесена и разпитва сестра си за пристрастното ѝ поведение към Гопика, а не към Теджал, която е била малтретирана и пренебрегвана, въпреки че е тяхна дъщеря. Аши се наслаждава на хаоса.

Междувременно Гопика е на път към къщата на Моди, като възнамерява да изчисти името на Митхила и да се справи със ситуацията. Митхила се опитва да оправдае решението си да постави на карта репутацията им, за да върне Гопика в къщата. Тя обяснява, че ситуацията с Теджал е различна, тъй като тя е избрала своя път, докато Гопика е била принудена да вземе трудно решение поради недоразумения. Минал оспорва думите на Митхила, като я пита защо жертва репутацията им заради Гопика. Тя споменава, че Сакшам не е привързан към Гопика и ако самият той не я иска, защо трябва да се борят, за да я върнат.

Междувременно Гопика пристига в къщата на Моди. Рамила обаче ѝ казва, че не трябва да поема отговорност за проблемите на семейство Моди и я предупреждава, че ако им помогне, Гопика може да не може да се върне в дома ѝ

В къщата Кешав се кара на Митхила, че е компрометирала репутацията им в името на Гопика. Той поставя под въпрос решенията на Митхила и я изправя пред последствията от действията ѝ. Сакшам се намесва и защитава майка си, но Митхила не иска Сакшам да се намесва и изтъква приликите между мисленето на Сакшам и Кешав, което наранява Сакшам.

Рамила съветва Гопика да стои далеч от богатите хора, намеквайки, че ситуацията не е подходяща за нея. Тълпата пред къщата продължава да скандира срещу Митхила и тя се опитва да ги успокои, подготвяйки се да отговори на въпросите им. Сакшам, разочарован и наранен от сравнението на Митхила с Кешав, излива гнева си в стаята си. Той подчертава, че няма да стане като Кешав.

Когато медиите започват да разпитват Митхила за напускането на Гопика и обвиненията срещу нея, тя мълчи. Междувременно Прия, която гледа новините, решава да утвърди присъствието си в живота на Сакшам. Рамила се опитва да отклони Гопика от ситуацията, но Сакшам се намесва и иска да говори насаме с Гопика. Той признава грешките си.

Сакшам се притеснява за Митхила, която се самонаказва за грешките си. Той моли Гопика да се върне в къщата, ако не заради него, то заради Митхила. Той обещава да изпълни задълженията си като нейн съпруг и никога повече да не я разочарова. Гопика се колебае, но в крайна сметка се съгласява да се върне в къщата заради Митхила.

Митхила дава пресконференция, за да отговори на слуховете за напускането на къщата на Гопика. Група жени започват да скандират срещу нея и една от тях хвърля по нея бутилка с мастило. Гопика бързо защитава Митхила, като използва сарито си, за да я предпази от мастилото. Репортерите са впечатлени от смелостта на Гопика и започват да я хвалят. Гопика ги моли да спрат с обвиненията срещу Митхила и ги уверява, че тя е добре.

Гопика се обръща към тълпата и обявява намерението си да разкрие истината за връзката си с Митхила и фалшивите обвинения срещу нея. Нервността ѝ обаче става очевидна, докато говори пред всички. Митхила забелязва това и я успокоява, като поставя ръката си върху ръката на Гопика, което води до топла размяна на реплики между тях. След това Гопика моли медиите да заснемат изявлението ѝ.

Гопика шокира всички, като разкрива, че не е снаха на семейство Моди, а по-скоро тяхна дъщеря. Това разкритие носи радост на Баба, Чираг и Митхила. По-нататък Гопика уточнява, че човекът, обвинен в лошо отношение към нея, е не само нейна свекърва, но и неин наставник и емоционална подкрепа. Това изявление дълбоко трогва Митхила и ядосва Рамила. Гопика подчертава, че фалшивите обвинения не могат да променят истината за връзката ѝ с Митхила.

Новооткритият кураж на Гопика изненадва Аши, която мисли за промяната в нея. Гопика хвали Митхила за жертвите, които е направила за семейството си. Когато я питат за предишното поведение на Митхила, Гопика отговаря самоуверено, като предполага, че жената, която задава въпроса, може би не разбира дисциплината на майката поради липса на опит.

Гопика изразява благодарността си за това, че Митхила е нейна свекърва, като подчертава как напътствията и грижите на Митхила са повлияли положително на живота ѝ. Тя признава, че любовта на Митхила се разпростира върху цялото семейство, и пояснява, че Митхила никога не я е принуждавала да напусне къщата; тя сама е взела това решение. Гопика вярва, че присъствието на Митхила в живота ѝ е резултат от божествена намеса, която я насочва по правилния път.

Рамила изразява недоволството си и заявява, че Гопика вече не е нейна неплатена прислужница. В новините се възхваляват както Гопика, така и Митхила, което дразни Прия, която е решена да отстрани Гопика от живота на Сакшам.

Членовете на семейство Моди обсъждат случилото се. Минал предполага, че планът на Митхила успешно е върнал Гопика. Митхила кани Гопика да се присъедини отново към семейството, но Гопика се колебае, позовавайки се на нетрадиционния начин, който Митхила е избрала, за да постигне това. Митхила настоява и предупреждава Гопика, че ако не се подчини, ще предприеме друг подход. Гопика иска обещание от Митхила, че повече няма да използва подобна тактика, и Митхила се съгласява.

След това Митхила изпълнява обещанието си да пие чай с Гопика и семейството решава да се прибере у дома. Преди да си тръгнат обаче, Сакшам се изправя срещу Гопика, като ѝ напомня, че не е отговорила на въпроса му. Гопика си спомня предишните обещания на Сакшам и го гледа.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.