Тв новини

„Опаснои изкушение“: Шахика Ако видите Халит, поздравете го!

Шахика, Йълдъз и Ендер вярват, че Халит е мъртъв и дори присъстваха на погребението му. Всеки от тях, след тази трагедия решава да започне живота от нулата. И дори Йълдъз успя да се влюби отново. Само поради скорошна информация, подозренията на Ендер започват да нарастват и това я тласка към напълно нови приключения. Тя се срещна с Йълдъз и Шахика и след това им каза, че Халит е жив. Шахика изобщо не се притеснява, защото за нея той така или иначе си остана жив мъртвец.

Тя казва на Йълдъз и Ендер, че ако го видят, трябва да го поздравят и това силно изненадва момичетата. Тогава тя просто става и си тръгва, тъй като не й беше интересно да говори за Халит, а имаше много по-важни неща за вършене. Йълдъз започва да се чуди дали Ендер има някакви доказателства? Засега ги няма, но Ендер се чувства страхотно и не се съмнява, че скоро ще може да го докаже.

Шахика започва да се представя за съвсем различен човек и се сближава с майката на Чаатай. В резултат – отношенията между Йълдъз и Чаатай започват да се обтягат. Йълдъз дори заварва Шахика в къщата на любимия си и остава шокирана от това. Мъжът започва да подозира, че е постоянно наблюдаван и решава да вземе необходимите мерки …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.