Тв новини

„Опасно изкушение“: Жена ти общува със затворнички, махни я!


Джансу иска разрешение да отиде да закусва с Махмуд. Хасан Али й разрешава. Двамата са в ресторанта, когато се появяват Шахика и Ендер. Двете искат да говорят с Махмуд. Джансу тактично напуска масата и Ендер и Шахика остават насаме с Махмуд. Ендер му съобщава, че Хасан Али е убиец на баща му, за да вземе търговския обект в Чамладжъ. Махмуд обаче не вярва на всичко това, което му поднасят, но те му казват че ако реши да се срещне отново с тях ще получи доказателства. Когато те си тръгват Джансу се връща и му казва да не информира Хасан Али, какво е научил от Ендер и Шахика.

Ендер и Шахика правят номер на Йълдъз като изпращат Нургюл под претекст, че тя е богата и може да я подслони. Йълдъз, обаче опитва да се измъкне и я препраща на Зехра.

Фериде й е бясна и разказва на сина си, че Йълдъз ги излага на голяма опасност като допуска в дома им бивша затворничка. Йълдъз е притеснена и изпитва болки в стомаха. В тоя момент, обаче, Фериде не иска да и повярва, защото смята, че по този начин, тя търси разбиране от Чаатай. Лекарят, който пристига, казва Йълдъз, че не трябва да бъде подлагана на силно напрежение. Чаатай изпитва угризения и обещава, че ще бъде по-внимателен към нея.

Мерт е ядосан, че Зехра го лъже след като вижда, че тя говори с Джанер, въпреки неговата забрана. Нургюл, обаче, защитава Зехра и се нахвърля срещу Мерт като го обвинява в грубо отношение с жена му. Нургюл отива в дома на Йълдъз и я заплашва, ако не я заведе в луксозно заведение, тя ще разкаже на цялото общество, че Йълдъз е била в затвора и това ще наруши имиджа на Йълдъз. Тя е принудена да отиде при Шахика и Ендер и да сподели това, с което Нургюл ги е заплашила.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.