Тв новини

„Опасно изкушение“: Зехра загубва бебето на Йълдъз


Иълдъз се обажда на Надир, той е изненадан. Тя му казва, че иска да поговори, но трябва да знае, че ще се срещнат навън. Шахика подстрекава Лейля да продължава да се държи така мило и внимателно с шефа си. Ендер казва на Ийт, че трябва да звънне на Шахика и да й определи среща. Той обаче няма да отиде, там ще бъде Надир и те ще ги снимат заедно двамата – Надир и Шахика. Халит ще полудее, когато ги види двамата заедно. Ийт се  обажда на Шахика да  се видят, тя се съгласява. Шахика идва в кафето.  Но Надир се обажда на Йълдъз  и казва, че отлага срещата, защото не иска да пречи на отношенията на Йълдъз с нейния мъж.

Ендер и  Йълдъз, които се крият и очакват Надир, са покрусени, защото планът им се провалят. Шахика решава, че са й направили клопка, но като вижда, че Ийт идва, се успокоява. Йълдъз и Ендер се измъкват, докато Ийт  отвлича вниманието на Шахика.

Ендер не може да разбере каква е причината Надир да откаже срещата, след като той всячески се мъчи да подразни Халит. Според Ендер Надир мисли, че това е начина, по който може да привлече и Йълдъз към себе си, защото според Ендер Надир има чувства към Йълдъз. Йълдъз с радост се прибира вкъщи, защото много се е затъжила за Халит Джан.

През това време Зехра извежда  бебето на разходка и го разменя с друго бебе, докато си прави селфи с майка му. Пред нея тя се представя, че е известна писателка. Зехра се прибира с чуждото бебе в къщи и когато го вдига от количката, тя едва не припада и пита: кой е той? Айсел казва, че това не е Халит Джан. Зехра иска да се самоубие, защото и без това ще я убият, че е загубила бебето. През това време другата майка се оплаква на полицая, че една жена я е заблуждавала, че е велика писателка и откраднала бебето. Случката завършва щастливо след като Зехра и Айсел връщат чуждото бебе и вземат Халит Джан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.