Тв новини

„Опасно изкушение“: Защо Шахика се крие в банята?


Шахика решава радикално да  смени имиджа си и в крайна сметка успява да се промени. Сега изглежда като величествена дама, която знае точно какво иска от живота си. Тя купува букет красиви цветя и след това отива при майката на Чаатай. Шахика каза, че изобщо не е свикнала да бъде представяна на някого. И се притеснява, че в такава ситуация дори няма да може да говори.

Жената предлага първоначално да се срещне с Чаатай, а след това ще се види какво ще се получи. Ако успеят да намерят общ език, тогава ще помислят какво да правят по-нататък. Самият Чаатай е в кухнята в този момент и кани Шахика да му помогне.

Но изведнъж се звъни на вратата, Чаатай се обърква и скрива Шахика в банята. На прага на къщата Чаатай вижда Йълдъз. Шахика не може да си позволи да се отнасят така с нея и чупи лампата в банята, Йълдъз, разбира се, чува шума. Чаатай започна да успокоява Йълдъз и да казва, че тя просто си въобразява. Но Йълдъз все пак решава да провери всичко сама и когато отваря вратата на банята, вижда там Шахика. Никога не е очаквала такъв обрат на събитията. Шахика се хваща за главата и каза, че тя и Чаатай са били разкрити…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.