Тв новини

„Опасно изкушение“: Засада пред любовното гнездо на Чаатай и Кумру. Ще има ли бой?


Кумру се опитва да покаже пред Чаатай колко й харесва да прекарва времето си с Хакан. Този план работи и Чаатай започва да ревнува Кумру. Йълдъз се чувства съкрушена и не знае как да премине през този труден период от живота си. Те се опитват да я убедят, че Чаатай изневерява заради адреналина и щом се разведат, той ще забрави за любовницата си.

Ендер се радва на грижите на Доган. След добре прекарана вечер Ендер решава сутринта да посети Доган и да го почерпи с кафе.  Но в дома на Доган, Ендер се натъква на непозната жена. Тя се представила на Ендер като съпругата на Доган на име Арзу. Ендер е шокирана. Йълдъз каза на Ендер, че Чаатай наистина й изневерява. Тя знае какво да прави по-нататък и ще се разведе с този предател. Само Йълдъз не иска просто да напусне този предател и трябва да отмъсти.

За целта Йълдъз трябва да събере доказателства, за да опозори Чаатай и Кумру. Тя намира фотограф и той устройва засада пред къщата, превърнала се в любовно гнездо на Кумру и Чаатай. Всеки, който взема Йълдъз за глупачка, ще отговаря за това…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.