Тв новини

„Опасно изкушение“: Умел отровител ли е Хасан Али?


Сътрудник на Хасан Али му съобщава някои доста неприятни новини относно Йълдъз. Той веднага тръгва към Чаатай и Йълдъз. Момичето не е доволно, че Хасан Али започва да ги посещава толкова често. Този път Йълдъз има неприятен разговор, засягащ приятелите й, които са крадци. Йълдъз казва, че Нургюл преследва нея, Шахика и Ендер и те са се събрали само, за да решат какво да правят с нея. Чаатай казва на Йълдъз, че не може да продължи да живее така, затова иска да разтрогне брака им.

Ендер залага капан на Хасан Али, но нещата не се развиват така, както тя се надява. Чаатай се събужда рано сутринта и вижда Джансу в леглото си. Хасан Али решава да сключи мирен договор с Шахика и Ендер. Той вярва, че животът е твърде кратък и затова няма смисъл да губи време в кавги с Шахика, Хасан приготвя специално питие по толкова важен повод като срещата с Шахика.

Хасан Али кани Шахика в дома си и й предлага да опита. Само Шахика не подозира какво всъщност е намислил този мъж. Когато изпива съдържанието на чашата, тя започва да се задушава и пада на пода в безсъзнание. Хасан Али нарежда тялото на Шахика да бъде хвърлено в морето, за да няма следа от нея…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.