Тв новини

„Опасно изкушение“: Убийство в затвора


От снимките, които получава Шахика, става ясно, че капанът й е направен от Ендер. Йълдъз е ядосана. „Отсега трябва да знаеш че на нея не бива да се доверяваш“, казва Шахика. Преди да си тръгне Шахика казва на Халит, че тя е напълно предана на него след като са подписали договор и хубаво да не се подлъгва по чужд акъл. „Аз знам, че мога да бъда обвинена всяка минута и поради това взимам мерки за всеки ход“, казва Шахика. Халит забранява на Йълдъз да си общува с Джанер и Емир, както и да общува с Ендер, дори от далеч. Йълдъз се нервира, че Шахика ги изиграла. Тя звъни на  Ендер. Ендер е щастлива и я пита дали Шахика вече е изгонена от Халит и компанията. Йълдъз отговаря: „Напротив тя идва при теб!“

Йълдъз разказва на Ендер, че  Шахика е взела записите от камерите преди Джанер. Йълдъз казва, че Халит вече знае, че Ендер е на страната на Надир, но не е бил изненадан. Проблемът  тук е, че Шахика е разбрала, че Ендер й прави капан и сега идва към нея. „И ти трябва да направиш нещо, за да се измъкнеш“, казва й Йълдъз. Ендер бърза да затвори, за да предприеме действия.

Шахика се обажда на някого по телефона и му казва: „Пристъпете към действия още тази вечер“.

Ендер се чуди, защо Шахика се бави и не идва, а вече се стъмва. Ийт пита майка си, дали е измислила нещо, от което да може да се измъкне от тежката ситуация, в която е попаднала. Появява се Шахика с торби в ръцете, носеща подаръци, тя отбелязва, че има нещо и за Ендер.

Халит разговаря с Метин как да разкарат Надир от пътя си, трябва да го ударят по неочакван начин и да открият някаква грешка в човек, който не уважава закона. Метин казва че Надир е убил някого в затвора. Имал е някакви проблеми с убития. Метин е разузнал, затова двамата се договарят да потърсят в роднините му детайли за случката. Халит се отправя на среща с негов познат и казва на Метин, да внимава, за да не разбере Надир за намеренията му.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.