Тв новини

„Опасно изкушение“: Трябва ли Йълдъз да слуша майчиния съвет?

Керим е във весело настроение от всичко, което се случва, но Шахика решава да го свали на земята, като му казва, че след като Халит оглави компанията отново, няма да го остави в холдинга, защото е назначен от нея. Но тя не знае, че Керим е печелил доверието многократно на хора, които е мамил – същото е направил и с Халит.

Йълдъз и Асуман разговарят. Йълдъз информира майка си, че Халит иска да се жени отново за нея. Асуман я насърчава да приеме предложението на Халит. Така Халит Джан ще расте заедно със своите родители.

Ендер получава предложение от Халит да стане негов човек в компанията, който да следи делата му. Тя е радостна и решава да информира Кая, че има акции в компанията. Йълдъз се готви да направи презентация на проекта си. Тя е шокирана, че вижда Керем на презентацията. Йълдъз е безкрайно недоволна и укорява Бюлент.

Кая и Ендер са на вечеря в един ресторант, но доброто им настроение е прекъснато от информацията, която получават от Шахика, че Ийт има силна стомашна криза и се предполага, че той се отровил. Ендер и Кая бързат за болницата. Ендер е сигурна, че Шахика е отровила момчето и иска специални изследвания. Шахика е ядосана и напуска болницата. Лекуващият лекар казва на Ендер, че Ийт има вирусно заболяване.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.