Тв новини

„Опасно изкушение“: Тайнствена личност следи Ендер…


Ендер се ядосва пред своя брат, че Хасан Али я е пренебрегвал и не присъства на награждаването й на бизнесдама на годината. А Йълдъз критикува майка си, че е довела Халит Джан в дома на Чаатай. Майка й казва, че не е правилно дъщеря й да стои сама с Чаатай, преди да са се оженили. Фериде отправя покана към Шахика и й обещава, че ще я запознае с Чаатай.

Зехра прави постановка чрез Йълдъз, така че по време на телевизионния репортаж в авокадо бар,а да има клиенти, като Йълдъз играе централна роля. Йълдъз се съгласява. Репортажът обаче не се състои, защото кулинарния експерт Тайфун разбира,че в заведението няма основни блюда, а само предястия с авокадо.

Емир и Йълдъз излизат виновници за провалилата се телевизионна реклама. Някой следи Ендер. Тя казва на своя брат Джанер да провери кой я следи по номера на колата. Мерт предлага услугите си на Джанер, но той ги отхвърля. Мерт обаче е настоятелен, информира секретарката си, ако забележи, че Джанер иска информация, да му докладва. Ендер я информирана, че Хасан Али е по бизнес дела в Анкара и това е причината той да не присъства на награждаването й.

Джанер получава информация, че човекът, който я следи, го прави с кола собственост на Зехра. Ендер отива при Зехра, за да разбере какво става. Ендер засича в луксозен бутик Шахика да пробва много консервативно облекло, което й дава повод тя да й зададе въпроса: каква е причината да смени стила на обличане? Шахика й казва, че е решила да се преобрази. Ендер подхвърлят, че няма нужда, защото завинаги е изхвърлена от управлението на компанията.

Айсел се сърди на Съткъ, затова че той е отправил заплахи на Ендер и Йълдъз. Той е категоричен, че вече не се занимава с подобна дейност. Ендер получава цветя от Хасан Али, придружени с извинение, в което се казва, че той я уважава, но е бил възпрепятстван да присъства на награждаването й.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.