Тв новини

„Опасно изкушение“: Скрити желания, открити тайни


В сърцето на града, Джанер и Емир решават да изразят благодарността си към своята спасителка – Кумру. С подарък в ръка, те я канят в един от най-екзотичните ресторанти на града.

Далеч от тях, Хандан дава своите мъдри съвети на Мелоди относно Енгин. Неочаквано за тях Ендер, която е пропита от любопитство, улавя всяка дума.

Докато Кумру е заета с преговорите за вечерята, Алтай я изненадва с обаждане. „Защо не прибавим още един към компанията на момчетата тази вечер?“ – предлага тя.

Зейнеп и Лейля водят задълбочен разговор, докато на друго място Асуман и Йълдъз планират бъдещето на Зейнеп. „Защо не намерим идеалния мъж за нея?“ – предлага Асуман.

Съдбата има своите планове и неочаквано Зейнеп и Алтай се срещат в едно такси. Това неочаквано сближаване събужда елементи на привличане между тях.

Хилял, от друга страна, е обект на чуждо внимание. Хората настояват да получат записите от камерите, а Мете бързо информира за откритията си.

Мелоди, неустоима и решителна, иска да присъства на делови обяд с Енгин. Но когато Ендер се опитва да се примкне, Енгин я отхвърля.

Ендер, отчаяна и разбита, моли Джанер да следи за Мелоди и Енгин. „Не можем да ги оставим сами.“ – казва тя.

Докато се подготвят за вечерята, Джанер с разкрити карти споделя с Ендер подозренията си за бъдещите отношения между Енгин и Мелоди. Ендер има собствени планове и мечти за свързване с Енгин, основно поради финансови причини.

В ресторанта, атмосферата е електризираща. Когато Тарджан ухажва Кумру и посвещава песента си на нея, нечии желания се сблъскват. И преди да може да отдъхнат, Кумру ги кара всички да се присъединят към празника на музиката на сцената. Джанер и Емир се оказват също там.

Но докато някои празнуват, Йълдъз гледа с ревност към приятелите си и Кумру, размисляйки за следващите ходове.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.