Тв новини

„Опасно изкушение“: Шахика унижава и измъчва бременната Йълдъз, тя търпи, в какво се крие тайната?

Айсел отива при Йълдъз и й казва, че Халит е наредил тя да се премести в стаята на прислугата и Айсел трябва да събере нещата й. Йълдъз  обаче й казва да си тръгне, тя сама ще се справи с всичко. Йълдъз се настанява в стаята на прислугата. Йълдъз отива на вечерята, но Шахика й заявява, че най-добре е да отиде да се храни в нейната стая. Шахика казва на Йълдъз, че Халит не иска да я вижда. Изведнъж Зехра се нахвърля и иска да удари Йълдъз, защото й е унищожила ръкописа на книгата от компютъра. Зехра се оплаква на Халит, че Йълдъз е унищожила книгата. Йълдъз се оправдава, че тя даже не е знаела, че Зехра пише книга. Халит казва, че и той току-що е научил, че Зехра пише книга. Халит задава въпроса: откъде би могла да знае Йълдъз за ръкописа.

Йълдъз казва на Шахика, че ще си отиде в стаята, но няма да забравя и унижението, на което я подлагат.

Шахика слага чип на ръката на Айсел, за да може по всяко време да да командва, а не да и се налага да я вика.

Ийт обещава на Зехра, че негов приятел ще успее да спаси ръкописа от хард диска и да го възстанови. Шахика вика Ийт и му се сърди, защо е решил да помага на Зехра да възстанови книгата. Ийт казва, че той не знае, че това е нейно дело. Шахика нарежда на Айсел и да дава храна за персонала на Йълдъз, а не както на тях. Йълдъз гледа как всички вечерят и се смеят. „ Смейте се, смейте се, но най-добре се смее този, който се смее последен“.

А Айсел, когато сервира храна за персонала на Йълдъз и я пита защо търпи това унижение. Йълдъз нямала намерение да каже на Айсел какво се е случило в оная нощ когато някой е позвънял на вратата. Дотогава Йълдъз е смятала да роди детето си и никога повече да не се появява в Имението, но когато отворила вратата дома си, на вратата тя видяла, че стои познат човек. Именно този човек я накарал да се върне в Имението. Кой е този човек предстои да разберем.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.