Тв новини

„Опасно изкушение“: Шахика използва Йълдъз като оръжие срещу Ендер

След развода на Ендер и Кая, Шахика решава да използва Йълдъз, за ​​да премахне трайно възможността те да се съберат отново. Напрежението между Ендер и Йълдъз става все по-силно с всеки изминал ден. Силните приятелства, които успяха да установят през изминалото време, са на ръба на унищожението. Емоционалните думи на Ендер ще преобърнат живота на Йълдъз.

Халит се срещна с Ендер и Йълдъз в офиса, за да разбере всичко за делата на Керем и Шахика. Моли никой да не се опитва да скрие информация от него. Халит иска да знае какво точно е казала Ендер на Йълдъз, тъй като случайно е чул името на Керем.

Ендер научава, че Шахика ще запознае Кая с някакво момиче и освен това Халит и Йълдъз ще бъдат там. Ендер вижда Халит, Йълдъз и Шахика да седят на една маса в ресторанта и това силно ще я възмути. Ендер ще им разкаже всичко, как Йълдъз е била най-добрата приятелка, но се оказва, че момичето прави някакви номера зад гърба й. Ендер решава да разкаже на Кая всичко, което й е на ум. А какво е то, предстои да разберем.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.