Тв новини

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 14 (Ето какво ще видите)


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.14 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 14 август 2023 по bTV.

Всички в имението се притесняват, когато сутринта разбират, че Зейнеп и Йълдъз са изчезнали.

Зейнеп се връща и им казва, че съпругът ѝ я е отвлякъл, за да подпише предбрачното споразумение, но Йълдъз не е била с нея.

Асуман и Зейнеп отиват да помолят Дуан за помощ.

Дуан е много разтревожен за бившата си съпруга. Той намира мъжете, които са отвлекли момичетата и разбира, че един от тях е изхвърлил тялото на Йълдъз в морето.

Всички в имението се събуждат с ужасно главоболие. Фактът, че Зейнеп и Йълдъз не са вкъщи, а телефоните им са у дома, прави случващото се подозрително. Когато камерата на входа на имението е затъмнена, Асуман се притеснява още повече.

Когато всички в имението се притесняват, къде са момичетата, пристига Зейнеп по пижама, която им съобщава, че Сафет я е отвлякъл.

-Само не ми казвай, че си подписала?! – казва Ендер.

-Подписах, разбира се, аз така се изплаших – отвръща Зейнеп.

-Какво говориш, отвлякохте от тук ли? – пита притеснен Джанер.

Зейнеп отговаря, че снощи е заспала и нищо не си спомня. Асуман е категорична, че ще съдят Сафет и пита Зейнеп, къде е Йълдъз.

Зейнеп е учудена, че Йълдъз не си е вкъщи.

-Влезли са тук, упоили са, приспали са ни и са ви отвлекли – казва Джанер.

-Ако са отвлекли и двете, къде е Йълдъз? – пита Емир.

Ендер пита Зейнеп, дали е виждала Йълдъз, а тя притеснена отговаря, че не я е виждала. Ендер се чуди, защо му е на Сафет да отвлича Йълдъз и ги успокоява да не се паникьосват, че Йълдъз ще се появи.

Зейнеп обяснява, че като се е събудила се е озовала в чувал за трупове, а след това Сафет я е принудил да се подпише и след това са я върнали тук и никой друг не е видяла.

Притеснена Асуман решава, че ще отиде при Дуан. Зейнеп я пита, какво може да направи той, а Ендер казва, че Дуан е влиятелен мъж и има много връзки.

Зейнеп и Асуман веднага отиват при Дуан. Зейнеп обяснява на Дуан, че снощи Сафет я е отвлякъл и се събудила в чувал за трупове.

В къщата Ендер казва на Емир и Джанер, че отива във фирмата и да ѝ се обадят когато разберат нещо за Йълдъз. Емир и Джанер са учудени от спокойствието на Ендер.

Разтревожени и едновременно с това ядосан Дуан казва на Мете веднага да му намери Сафет и да го доведе при него.

Айсел споделя на Емир и Джанер, че е видяла г-н Дуан много притеснен за г-жа Йълдъз. Емир смята, че чувствата си казват думата.

Ендер пристига във фирмата и се обажда на Джанер да го пита, дали има новини, а той ѝ отговаря, че Дуан се е заел и все ще намери нещо, а Ендер го предупреждава да я държи в течение за всичко. Емир и Джанер излизат, за да търсят Йълдъз.

Кумру решава да изненада майката на Алтай, за да я разведри малко. Тя отива в къщата, в която живее майка му, но е учудена, че вратата е заключена. Кумру се обажда на Алтай, за да го пита как е, а той я кани да пие кафе. Кумру не му казва, че е пред къщата на майка му.

Мете съобщава на Дуан, че Сафет сутринта се е качил на самолет и в момента пътува за Америка, но са разбрали, че е действал, чрез посредник, който бил доста съмнителен тип и ще отидат да го поразпитат.

-Да вървим! – казва Дуан.

-Г-н Дуан, за ваша безопасност е по-добре да останете!

-За каква безопасност говориш, като Йълдъз е в ръцете им!

Дуан тръгва да излиза и казва на Зейнеп и Асуман, че ще им се обади след като разбере нещо за Йълдъз.

Действието се пренася във фирмата при Ендер, при която идва Енгин и я пита, защо е замислена, а тя му отговаря, че си мисли за Йълдъз, че не знаят къде е, а и телефонът ѝ не е в нея, но едва ли може да е станало нещо лошо. Енгин си предлага помощта, а Ендер го уверява, че няма нужда, защото Йълдъз сигурно след малко ще се обади. Енгин предлага да обядват, за да се разсее.

-Може, но не заради мен, а защото ти трябва да се появиш пред обществото в този вид!

Дуан намира мъжете, наети от мъжа, който е отвлякъл Зейнеп. Когато ги кара да говорят, той научава, че един от тях е хвърлил от скалата в морето тялото на Йълдъз, която се е задушила в чувала за трупове.

Докато Дуан пътува към мястото, където са хвърлили тялото на Йълдъз, той се моли всичко това да е лъжа.

Ендер и Енгин обядват, а Енгин казва на Ендер, че явно се притеснява за Йълдъз, защото не е хапнала почти нищо. Ендер му отговаря, че това с изчезването на Йълдъз прекалено дълго се е проточило и принципно е много спокоен човек и не се паникьосва лесно, но… Енгин ѝ отвръща, че не е знаел, че е толкова загрижена за Йълдъз, а Ендер му казва, че и тя е изненадана от самата себе си.

-Колкото и да го отричаш според мен я обичаш!

-Енгин, честно казано, ние с Йълдъз имаме доста дълга история, дори имаше един период, в който се мразехме много!

Енгин не може да повярва и я пита, след това, какво е станало, а тя му отговаря, че им се е наложило да се срещнат с Йълдъз някъде по-средата. Имали са много проблеми по-между си, а след това ту са се карали, ту са се сдобрявали и така до днес.

-И се оказва, че се притесняваш за нея!

-Да, май си прав! Нямам лошо предчувствие, не мисля, че е станало нещо лошо, защото ако Йълдъз изпадне в беда, първо ще се обади на мен! Сигурна съм!

-Разбирам, ти си нейния спасител!

Ендер си спомня как двете с Йълдъз са се подкрепяли една друга през годините.

В същото време Хандан избира секретарка за брат си, но има проблем, защото Енгин има вече секретарка, която е готова дори да работи без пари за него.

Дуан отива на скалата, но тъй като не може да намери тялото на Йълдъз, Дуан е принуден да се върне у дома.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.